reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
Aga, też zrobiłam, przedwczoraj. Dokładnie tak samo wygląda:-) Oczywiście ciągle jem, bo mój mąż nie przepada za słodyczami. Za to Frankowi bardzo masa kokosowa smakuje i jak zobaczyłam dzisiaj jego kupę to myślałam, że jakieś robaki ma, ale to był tylko kokos. Mam nadzieję, że nikomu nie obrzydziłam, przepraszam
lajfik
Kuba i Kaja;*
aga, też zrobiłam, przedwczoraj. Dokładnie tak samo wygląda:-) oczywiście ciągle jem, bo mój mąż nie przepada za słodyczami. Za to frankowi bardzo masa kokosowa smakuje i jak zobaczyłam dzisiaj jego kupę to myślałam, że jakieś robaki ma, ale to był tylko kokos. Mam nadzieję, że nikomu nie obrzydziłam, przepraszam
;-);-)
aga wyślij mi pocztą nie chce mi się robić, bo tak jak u golimka - mój mąż nie lubi słodyczy, a całą blachę nie wcisnęłabym w siebie. Ale wygląda super! Zrobię na pewno, ale za jakieś 3 może 4 miesiące!
golimek - nie obrzydziłaś
golimek - nie obrzydziłaś
Kolejny fajny wątek, przy was to ja się i może gotować nauczę, bo grunt to pomysł, który stąd można ukraść i chęci Jak kuchnia będzie gotowa, to będę się może bardziej w niej gimnastykować, bo na dzień dzisiejszy to mam dwie lewe ręce do tego. Zawsze się pocieszam, że jeszcze się nauczę Młoda w końcu jestem jeszcze
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja zrobiłam sałateczkę " zieloną" z sosem bazyliowym ;-)na 2-3 osoby
Wymyślona 1,5 godz.temu
- dwie różyczki brokół ( podzielić na drobno)
-zielona papryka (pokroić w kostkę)
-groszek cukrowy (dwie garści)
-1/2 cebuli
-2 jaja
-2 pomidory
SOS
-1/2 pęczka bazylii
-majonez
-musztarda (ostra)
-ciut keczupu
-świeżo zmielony czosnek+sól+pieprz
-ciutek chilii
Wszystko delikatnie wymieszać i polać sosem.... do lodówki .....a potem dodaję bagietkę z masłem czosnkowym (na ciepło) mniam...mniam :-)
SMACZNEGO !
Wymyślona 1,5 godz.temu
- dwie różyczki brokół ( podzielić na drobno)
-zielona papryka (pokroić w kostkę)
-groszek cukrowy (dwie garści)
-1/2 cebuli
-2 jaja
-2 pomidory
SOS
-1/2 pęczka bazylii
-majonez
-musztarda (ostra)
-ciut keczupu
-świeżo zmielony czosnek+sól+pieprz
-ciutek chilii
Wszystko delikatnie wymieszać i polać sosem.... do lodówki .....a potem dodaję bagietkę z masłem czosnkowym (na ciepło) mniam...mniam :-)
SMACZNEGO !
Zuzia24
Fanka BB :)
no prosze jakie piekne ciasta powychodzily
a na burito poprosze brzepis Megusku bo smaka narobilas ( czy te nalesniki robisz zwykle czy jakies specjalne??? )
a na burito poprosze brzepis Megusku bo smaka narobilas ( czy te nalesniki robisz zwykle czy jakies specjalne??? )
reklama
Podziel się: