reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

nie zrobiłam w końcu Bounty, bo nie miałam wiórków w domu, ale przepis na pewno zatrzymuję :)
upiekłam za to ciastem z budyniem i jabłkami i też sie opycham (chociaż wolałabym coś ekskluzywniejszego :D )

pbg też opycham się świństwami :D wczoraj pizza, a dziś rybka halibucik (to akurat zdrowe) i frytkiiii (z piekarnika, bo szkoda nam wlewać nowy olej do frytownicy) :)

reklama
a na jaką dużą blaszkę to jest :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale mnie zaskoczylas :szok::szok: nawet nie znam wymiarow blaszek :baffled: ale ja mam mniej wiecej 20x22cm i spod wychodzi na grubosc ok 2 cm wiec jak na wieksza blaszke zrobisz z tych proporcji to wyjdzie ciutke mniejsza grubosc biszkoptu

a u mnie juz w piekarniku serniczek z brzoskwiniami :-p a przed chwila zjadlam pyszna zupke szczawiowa... mniam mniam juz od dawna za mna chodzila :tak:

Zuzia :))) Ja miałam trochę szczawiu więc połączyłam ze szpinakiem i właśnie wcięłam talerz zupki szczawiowo-szpinakową :)
Aga - jak już zrobisz bounty - zrób fotę i wklej. Robić nie będę na razie, a przynajmniej oczy nacieszę :)

ja mam zamiar w poniedziałek robić i jak zdążę, to foty będą banty a jak nie to foty Intruza będą :-p:-p:-p

Zuzia24 a ja pytam o blaszkę bo są różnych wymiarów i ja mam np taką ok 36 na 25 więc mi mikoronki by wyszły.

Ja miałam trochę szczawiu więc połączyłam ze szpinakiem i właśnie wcięłam talerz zupki szczawiowo-szpinakową :)

a ja będę miała za godzinkę ... brokułową z groszkiem ptysiowym ...same zielsko dziś króluje ...umówiłyście się czy co :-D:-D:-D:-p.. braciszek mi przywiezie ...
a na razie jem pierożki z kapusta i grzybami :-p

reklama
Do góry