reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

ardzesh dynie obieram,usuwam pestki,a miazsz kroje w kawalki Potem dusze ja w garnku az bedzie miekka Gdy dynia wystygnie miksuje ja i zalwam bulionem Przyprawiam jeszcze i gotowe:-)

reklama
Jak wroce do Irlandii zamierzam pobawic sie w kucharza i gotowac dla Kajki-bajki ...:-)
wiem, ze kiedys ktos tu pisal odnosnie mrozenia ... mialyscie do tego specjalne pojemniki czy woreczki?

habcia-ty to jesteś szperacz na wyprzedazach i na promocjach :-):-):-)

wydaje mi sie ze habcia ma Tesco najblizej domu, albo tez w drodze z domu do pracy ;-) wiec pewnie taka promocje znalazla przypadkiem ;-) w Krakowie kazdy hipermarket jest niedaleko :-D ja mam najblizej Carefour, ale i dwa Reale sa niedaleko wiec zawsze robie zakupy tak zebym miala sklep po drodze ;-)

lajfik ja gotuje jedzonko na dwa, trzy dni i wsadzam do sloiczkow wiec nie wymaga mrozenia, ale jakbym musiala mrozic to bym kupila pojemniki na pokarm z Aventu bo u mnie w sklepie mozna kupic je na sztuki a nie cale opakowanie

Ostatnia edycja:
Pytanko o gluten...

Wprowadzałyście go w odstępach czasu, czy jednym ciągiem dzień po dniu? Na wizycie u lekarki zalecila mi podawac odrobine glutenu np kaszke manne, raz dziennie i codziennie, bez zadnych przerw. Natomiast czytalam gdzies ze powinno sie go wprowadzac jednorazowo i odczekac kilka dni i znow probowac. Jak wy robicie? :confused:

Nimfii u nas też jakoś tak...
Zaczęłam od łyżeczki kaszy manny podawanej do deserku, potem były biszkopty ( te długie) a na końcu chlebek do ciumkania.:tak:

reklama
Do góry