reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

ardzesh dynie obieram,usuwam pestki,a miazsz kroje w kawalki Potem dusze ja w garnku az bedzie miekka Gdy dynia wystygnie miksuje ja i zalwam bulionem Przyprawiam jeszcze i gotowe:-)

reklama
Jak wroce do Irlandii zamierzam pobawic sie w kucharza i gotowac dla Kajki-bajki ...:-)
wiem, ze kiedys ktos tu pisal odnosnie mrozenia ... mialyscie do tego specjalne pojemniki czy woreczki?

habcia-ty to jesteś szperacz na wyprzedazach i na promocjach :-):-):-)

wydaje mi sie ze habcia ma Tesco najblizej domu, albo tez w drodze z domu do pracy ;-) wiec pewnie taka promocje znalazla przypadkiem ;-) w Krakowie kazdy hipermarket jest niedaleko :-D ja mam najblizej Carefour, ale i dwa Reale sa niedaleko wiec zawsze robie zakupy tak zebym miala sklep po drodze ;-)

lajfik ja gotuje jedzonko na dwa, trzy dni i wsadzam do sloiczkow wiec nie wymaga mrozenia, ale jakbym musiala mrozic to bym kupila pojemniki na pokarm z Aventu bo u mnie w sklepie mozna kupic je na sztuki a nie cale opakowanie

Ostatnia edycja:
Pytanko o gluten...

Wprowadzałyście go w odstępach czasu, czy jednym ciągiem dzień po dniu? Na wizycie u lekarki zalecila mi podawac odrobine glutenu np kaszke manne, raz dziennie i codziennie, bez zadnych przerw. Natomiast czytalam gdzies ze powinno sie go wprowadzac jednorazowo i odczekac kilka dni i znow probowac. Jak wy robicie? :confused:

Nimfii u nas też jakoś tak...
Zaczęłam od łyżeczki kaszy manny podawanej do deserku, potem były biszkopty ( te długie) a na końcu chlebek do ciumkania.:tak:

reklama
Do góry