reklama
mysia - wielkie dzieki! :-) nawet moze twoja zupke kiedys zrobie?! :-)
lajficzku - ja mam takowe: AVENT Pojemniki VIA na pokarm NOWE OKAZJA !!! (715536195) - Aukcje internetowe Allegro
drogie, ale przydaja sie. wole to, niz wywalać żarcie :-)
lajficzku - ja mam takowe: AVENT Pojemniki VIA na pokarm NOWE OKAZJA !!! (715536195) - Aukcje internetowe Allegro
drogie, ale przydaja sie. wole to, niz wywalać żarcie :-)
habcia-ty to jesteś szperacz na wyprzedazach i na promocjach :-):-):-)
wydaje mi sie ze habcia ma Tesco najblizej domu, albo tez w drodze z domu do pracy ;-) wiec pewnie taka promocje znalazla przypadkiem ;-) w Krakowie kazdy hipermarket jest niedaleko ja mam najblizej Carefour, ale i dwa Reale sa niedaleko wiec zawsze robie zakupy tak zebym miala sklep po drodze ;-)
lajfik ja gotuje jedzonko na dwa, trzy dni i wsadzam do sloiczkow wiec nie wymaga mrozenia, ale jakbym musiala mrozic to bym kupila pojemniki na pokarm z Aventu bo u mnie w sklepie mozna kupic je na sztuki a nie cale opakowanie
Ostatnia edycja:
Pytanko o gluten...
Wprowadzałyście go w odstępach czasu, czy jednym ciągiem dzień po dniu? Na wizycie u lekarki zalecila mi podawac odrobine glutenu np kaszke manne, raz dziennie i codziennie, bez zadnych przerw. Natomiast czytalam gdzies ze powinno sie go wprowadzac jednorazowo i odczekac kilka dni i znow probowac. Jak wy robicie?
Wprowadzałyście go w odstępach czasu, czy jednym ciągiem dzień po dniu? Na wizycie u lekarki zalecila mi podawac odrobine glutenu np kaszke manne, raz dziennie i codziennie, bez zadnych przerw. Natomiast czytalam gdzies ze powinno sie go wprowadzac jednorazowo i odczekac kilka dni i znow probowac. Jak wy robicie?
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Nimfi nie wiem jak robia inne dziewczyny ale ja podaje Julce troszke chleba lub bułki codziennie i jest ok.
reklama
Podziel się: