a nasze tesco to jakieś lipne dział dziecięcy zajmuje 2 metry długości i na tym odcinku jest wszystko-pieluchy, kaszki, mleka, słoiczki i te różne oliwki i do mycia różności a u najtańsze słoiczki i kaszki jak do tej pory znalazłam w rossmanie
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Anius, bo są TESCO takie ogromniaste i są takie małe. W tych większych jest duży wybór ciuszków itd. a w małym niestety nie.
My teraz kupujemy wyłącznie duże słoiczki, bo Karol ma taki apetyt, że i duży słoik czasami to dla niego mało.
Pochłania wszystkie nowości, z cebulą, wołowiną, cukinią, dania włoskie, po prostu wszystko
Jak ja gotuję dla niego zupkę to wychodzi spory garnek i starcza to tylko na dwa dni. Szok.
My teraz kupujemy wyłącznie duże słoiczki, bo Karol ma taki apetyt, że i duży słoik czasami to dla niego mało.
Pochłania wszystkie nowości, z cebulą, wołowiną, cukinią, dania włoskie, po prostu wszystko
Jak ja gotuję dla niego zupkę to wychodzi spory garnek i starcza to tylko na dwa dni. Szok.
aga221122
mama Jurandzika :))
trzeba uważać, koło mnie jest najdroższe tesco na świecie, mam jeszcze blisko siebie sklep Astra i ona jest naprawdę droga, a przynajmniej tak wszyscy twierdzą, ja nigdy nie patrzę na ceny tylko ładuje, a od pewnego czasu zwracam uwagę co ile kosztuje, no i się okazuje że ta droga Astra jest w wielu produktach tańsza od tesco i większy wybór w Astrze.u nas właśnie budują TESCO od października będzie otwarte. Piszecie , że tam są fajne promocje będę kożystać
mary105
Fanka BB :)
W tesco ostatnio kupiłam 3 sztuki body dla małej za 11 zł
Nawet u nas jest duży wybór dla dzieci chociaż u konkurencji niektóre rzeczy są tansze Słoiczki małej kupuje przeważnie tam a inne rzeczy to zalezy Czasami mają fajne promocje
Chyba kupie sobie taki blender BLENDER SEVERIN SM3808 OLSZTYN GWARANCJA (724236262) - Aukcje internetowe Allegro
bo narazie widelem i sitkiem się męcze żeby była papka jak robie cos sama a słyszałam że w słoikach od 7 miesiąca też są większe kawałki już
Nawet u nas jest duży wybór dla dzieci chociaż u konkurencji niektóre rzeczy są tansze Słoiczki małej kupuje przeważnie tam a inne rzeczy to zalezy Czasami mają fajne promocje
Chyba kupie sobie taki blender BLENDER SEVERIN SM3808 OLSZTYN GWARANCJA (724236262) - Aukcje internetowe Allegro
bo narazie widelem i sitkiem się męcze żeby była papka jak robie cos sama a słyszałam że w słoikach od 7 miesiąca też są większe kawałki już
mary dla mnie lepiej opłacalne jest kupienie miksera z roznymi nasadkami , cos takiego jak jolek ma ( nie b/d sie chwaliła , ze tez taki posiadam od dnia slubu)...
Mój zelmerowski sprzet zdaje egzamin jak nie jeden blender. Jest w nim i dzbanek do sheikerów , nasadka miksujaca papki ( blender) , widełki do ciasta grubszego, normalnego itp. a wszystko jak ostatnio wyczaiłam w Media Mark za ok 100 zł.
Mój zelmerowski sprzet zdaje egzamin jak nie jeden blender. Jest w nim i dzbanek do sheikerów , nasadka miksujaca papki ( blender) , widełki do ciasta grubszego, normalnego itp. a wszystko jak ostatnio wyczaiłam w Media Mark za ok 100 zł.
popieram ja mam 2 od dnia ślubu (nie chwaląc się)żeby która bliżej to chętnie pożyczęmary dla mnie lepiej opłacalne jest kupienie miksera z roznymi nasadkami , cos takiego jak jolek ma ( nie b/d sie chwaliła , ze tez taki posiadam od dnia slubu)...
larkaa
Fanka BB :)
ja za Waszą namową zrobiłam dziś więcej jedzenia, wsadziłam do thermomixa jabłko i gruszkę no i wyszedł super gładki mus teraz tylko zobaczymy czy młoda w ogóle to zje jak ostygnie (samo jabłko ostatnio zjadła, co prawda miny zadowolonej nie miała, ale dało radę) :|
ardzesh ja nie mam pojęcia, u mnie w domu też nigdy dyni się nie jadło.
ardzesh ja nie mam pojęcia, u mnie w domu też nigdy dyni się nie jadło.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Larkaa, tak tak zrób więcej jedzonka, zapakuj do lodówki i odgrzewaj małej.
Podziel się: