reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
katasza heheheheheheh nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
Martusia22267
Fanka BB :)
no ciasto jest na prawdę pyszne w sam raz dla łasuchów
pieszczoszka nie martw się w końcu ciężarna ma prawo sobie dogodzić ja też zgrzeszyłam bo robiąc ciasto wszamałam kilka krówek ale zrobiłam to nie świadomie bo zupełnie zapomniałam o poście przez to że dziś mega zalatana byłam
pieszczoszka nie martw się w końcu ciężarna ma prawo sobie dogodzić ja też zgrzeszyłam bo robiąc ciasto wszamałam kilka krówek ale zrobiłam to nie świadomie bo zupełnie zapomniałam o poście przez to że dziś mega zalatana byłam
Tynka5
Martusia ale mi narobiłaś smaka na to ciasto- wygląda przepysznie, a ja przy mojej cukrzycy to mogę sobie tylko o takim pomarzyć łeeeeee:---(.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wielkie Żarcie - Przepis - Parówki w cieście naleśnikowym z żółtym serem
POLECAM,ja uzywam do tego przepisu parówek z serem -jedyneczki !
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
) sa pyszne ja od wieków takie robieWielkie Żarcie - Przepis - Parówki w cieście naleśnikowym z żółtym serem
Wielkie Żarcie - Przepis - Parówki w cieście naleśnikowym z żółtym serem
Ja też, tylko bez panierki
WIOLKA1509
dziewczyny szukam pomysl na jakies fajne i szybkie ciasto, jakies propozycje?:-)
Karolki
Podwójna mama:)
Wiolka banalnie proste ciasto mleczne;-)
Rozpuszczasz w sporym garnku margaryne cala , 1,5 szkl cukru i 1,5 szkl mleka - studzisz.
Do zimnego dodajesz 4 szkl maki, łyżke sody, łyżeczke proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao,łyżke cynamonu -mieszasz. Nastepnie dodaj 3 jajka i 2 lyzki powideł- mieszasz - ja nie uzywam miksera tylko łyzka wylewsz na blache i pieczesz zaleznie od piekarnika ok godziny w 170 - bedziesz obserwowac:-)ja miala deczko za mala blache wiec bardzo wysokie mi wyrosło wiec musialam piec 15 min dluzej zeby srodek sie dopiekłciasta wystarcza na taka duza standardowa blache. Jak ostygnie przekladam powidlami i mleczna czekolada na wierzch - swieze ciasto przez 3 dni dzieki powidlom w srodku
Rozpuszczasz w sporym garnku margaryne cala , 1,5 szkl cukru i 1,5 szkl mleka - studzisz.
Do zimnego dodajesz 4 szkl maki, łyżke sody, łyżeczke proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao,łyżke cynamonu -mieszasz. Nastepnie dodaj 3 jajka i 2 lyzki powideł- mieszasz - ja nie uzywam miksera tylko łyzka wylewsz na blache i pieczesz zaleznie od piekarnika ok godziny w 170 - bedziesz obserwowac:-)ja miala deczko za mala blache wiec bardzo wysokie mi wyrosło wiec musialam piec 15 min dluzej zeby srodek sie dopiekłciasta wystarcza na taka duza standardowa blache. Jak ostygnie przekladam powidlami i mleczna czekolada na wierzch - swieze ciasto przez 3 dni dzieki powidlom w srodku
reklama
Podziel się: