reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
katasza heheheheheheh
nie wiem czy mam się śmiać czy płakać

Martusia22267
Fanka BB :)
no ciasto jest na prawdę pyszne w sam raz dla łasuchów
pieszczoszka nie martw się w końcu ciężarna ma prawo sobie dogodzić
ja też zgrzeszyłam bo robiąc ciasto wszamałam kilka krówek
ale zrobiłam to nie świadomie bo zupełnie zapomniałam o poście przez to że dziś mega zalatana byłam

pieszczoszka nie martw się w końcu ciężarna ma prawo sobie dogodzić

Tynka5
Martusia ale mi narobiłaś smaka na to ciasto- wygląda przepysznie, a ja przy mojej cukrzycy to mogę sobie tylko o takim pomarzyć łeeeeee:-
-
-(.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wielkie Żarcie - Przepis - Parówki w cieście naleśnikowym z żółtym serem
POLECAM,ja uzywam do tego przepisu parówek z serem -jedyneczki !
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
Ja też, tylko bez panierki
WIOLKA1509
dziewczyny szukam pomysl na jakies fajne i szybkie ciasto, jakies propozycje?:-)
Karolki
Podwójna mama:)
Wiolka banalnie proste ciasto mleczne;-)
Rozpuszczasz w sporym garnku margaryne cala , 1,5 szkl cukru i 1,5 szkl mleka - studzisz.
Do zimnego dodajesz 4 szkl maki, łyżke sody, łyżeczke proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao,łyżke cynamonu -mieszasz. Nastepnie dodaj 3 jajka i 2 lyzki powideł- mieszasz - ja nie uzywam miksera tylko łyzka
wylewsz na blache i pieczesz zaleznie od piekarnika ok godziny w 170 - bedziesz obserwowac:-)ja miala deczko za mala blache wiec bardzo wysokie mi wyrosło wiec musialam piec 15 min dluzej zeby srodek sie dopiekł
ciasta wystarcza na taka duza standardowa blache. Jak ostygnie przekladam powidlami i mleczna czekolada na wierzch - swieze ciasto przez 3 dni dzieki powidlom w srodku
Rozpuszczasz w sporym garnku margaryne cala , 1,5 szkl cukru i 1,5 szkl mleka - studzisz.
Do zimnego dodajesz 4 szkl maki, łyżke sody, łyżeczke proszku do pieczenia, 2 łyżki kakao,łyżke cynamonu -mieszasz. Nastepnie dodaj 3 jajka i 2 lyzki powideł- mieszasz - ja nie uzywam miksera tylko łyzka

reklama
Podziel się: