reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
W takiej sytuacji wzięłabym neno bella albo primo.Który laktator kupić NENO Bella, Canpol Babies Take&go czy NENO Primo?
Chce karmić piersią, więc laktator chce mieć wrazie w, do pobudzenia laktacji, lub do odciągania przy nawale itp.
Będę wdzięczna za polecenia
Najlepiej jak masz możliwość to podwójny bella twin.
Juliaf20
Zaciekawiona BB
TakA tak z ciekawości, to będzie Twoje pierwsze doświadczenie związane z kp?
Msszczotka
Też planowałam karmić piersią nie wyszło. Skończyło się na laktatorze na pełen etat stąd ja bym czekała do końca z wyborem sprzętu jeśli będzie miał służyć tylko do pobudzania to nie ma co przepłacać, jeśli będzie zaś niezbędny to dobrze kupić porządny sprzęt. Osobiście używałam Neno Due i był bardzo okej, w obecnej ciąży jeśli nie uda się KP będę szukać czegoś z muszlamiKtóry laktator kupić NENO Bella, Canpol Babies Take&go czy NENO Primo?
Chce karmić piersią, więc laktator chce mieć wrazie w, do pobudzenia laktacji, lub do odciągania przy nawale itp.
Będę wdzięczna za polecenia
bleucoco
No właśnie tak nie do końca. Oczywiście nie warto przepłacać, tu się zgodzę, ale kupowanie byle jakiego laktatora też nie ma sensu. Ja w pierwszej ciąży miałam jakiś podstawowy Canpol i to był wielki błąd. Do niczego to się nie nadawało, nie poczytałam opinii, w dodatku nikt mi nie powiedział, że trzeba zmierzyć brodawkę i dokupić reduktor do lejka. Z KP nie wyszło i teraz chcę dać sobie lepszy start w „próbowanie” z KP, więc wybrałam Neno Bella. Nie polecę jeszcze, bo jestem chwilę przed porodem, ale ma dobre opinie i widzę, że tu dziewczyny też polecają. No i kupiłam mniejszy lejek 21 mm i reduktor do 19 mm - tym razem poproszę doradczynię w szpitalu żeby sprawdziła który będzie odpowiedni, bo te z zestawu 24 mm są dla mnie za duże Także ogólnie nie warto przepłacać przed porodem, ale warto wybrać świadomieTeż planowałam karmić piersią nie wyszło. Skończyło się na laktatorze na pełen etat stąd ja bym czekała do końca z wyborem sprzętu jeśli będzie miał służyć tylko do pobudzania to nie ma co przepłacać, jeśli będzie zaś niezbędny to dobrze kupić porządny sprzęt. Osobiście używałam Neno Due i był bardzo okej, w obecnej ciąży jeśli nie uda się KP będę szukać czegoś z muszlami
Lady Loka
No tak, tylko czasami dosyć nagle wychodzi, że jednak trzeba ja bym zamówiła na początku jakiegoś prostego neno (sama zaczynalam od neno uno), a potem przeszlam na muszle.Też planowałam karmić piersią nie wyszło. Skończyło się na laktatorze na pełen etat stąd ja bym czekała do końca z wyborem sprzętu jeśli będzie miał służyć tylko do pobudzania to nie ma co przepłacać, jeśli będzie zaś niezbędny to dobrze kupić porządny sprzęt. Osobiście używałam Neno Due i był bardzo okej, w obecnej ciąży jeśli nie uda się KP będę szukać czegoś z muszlami
reklama