Wszedzie gdzie tylko widzę Leona krzyczę że to moim zdaniem najpiękniejsze imię męskieDziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi i jednak z mężem zrezygnujemy z imienia Robert i zostaniemy przy Danielu Jednak tez uważam, że imię Dawid i Daniel są podobne do siebie i mogą się mylić....
Dlatego wspólnie z mężem bierzemy też pod uwagę imię Leon
Co sądzicie?
reklama
tak, Leon super imię.. był na mojej liście ostatecznie wybraliśmy IgorWszedzie gdzie tylko widzę Leona krzyczę że to moim zdaniem najpiękniejsze imię męskie
Betty2
Fanka BB :)
No i ok...Daniel też ok, ale Leon fajniejszy. Jak nie trzymacie się literki "D" to ok...Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi i jednak z mężem zrezygnujemy z imienia Robert i zostaniemy przy Danielu Jednak tez uważam, że imię Dawid i Daniel są podobne do siebie i mogą się mylić....
Co sądzicie?
Już o krok bliżej wyboru jak widzę, fajnie
Guni85
Leon czemu nie ale baaardzo teraz popularne jeśli to Wam nie przeszkadza to już Wasza decyzjaDziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi i jednak z mężem zrezygnujemy z imienia Robert i zostaniemy przy Danielu Jednak tez uważam, że imię Dawid i Daniel są podobne do siebie i mogą się mylić....
Co sądzicie?
malinka2022
Początkująca w BB
Popularne imię, ale nie aż tak bardzo Teraz to najpopularniejsze dla chłopców to Antoś, Jaś, Aleksander, Franek, Jakub.... Ja w swoim życiu poznałam osobiście tylko jednego Leona, a mam ponad 30 latLeon czemu nie ale baaardzo teraz popularne jeśli to Wam nie przeszkadza to już Wasza decyzja
malinka2022
Początkująca w BB
a mąż nie zna żadnego LeonaPopularne imię, ale nie aż tak bardzo Teraz to najpopularniejsze dla chłopców to Antoś, Jaś, Aleksander, Franek, Jakub.... Ja w swoim życiu poznałam osobiście tylko jednego Leona, a mam ponad 30 lat
KarolinaDD
mamy syna Filipa, i jak będziemy mieli kiedyś drugiego syna to będzie to Nikodem albo właśnie Leon. Także mi się bardzo podobaDziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi i jednak z mężem zrezygnujemy z imienia Robert i zostaniemy przy Danielu Jednak tez uważam, że imię Dawid i Daniel są podobne do siebie i mogą się mylić....
Co sądzicie?
Leon czemu nie ale baaardzo teraz popularne jeśli to Wam nie przeszkadza to już Wasza decyzja
Popularne imię, ale nie aż tak bardzo Teraz to najpopularniejsze dla chłopców to Antoś, Jaś, Aleksander, Franek, Jakub.... Ja w swoim życiu poznałam osobiście tylko jednego Leona, a mam ponad 30 lat
Dla mnie popularne tylko w rankingu. Pracowalam w zlobku i w calej placówce nie było ani jednego leona.Bo to dzieci są aktualnie, u nas w zlobku dużo Leonów, Stasię i Antki mają ok. 5 lat jak widzę w moim środowisku.
W moim otoczeniu rekordy popularności bije Olek, Staś, Nikodem, antos lata świetności ma juz za sobą, ale nadal dość często występuje.
reklama
Mam Leona bo wlasnie nie mialam nigdy w grupie, ani nie poznalam. Wydawalo mi sie wyjątkowe. Nawet w szpitalu w którym rodziłam i sledzilam galerię noworodków w czasie mojej ciąży ani po porodzie nie pojawił sie zaden Leon, a minal juz rok. Trochę mi szkoda, ze tak zyskuje na popularności ;pJa widzę po szafkach w zlobku po prsotu ;p