reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię litera na M

reklama
Ja mam Mikołaja i Marcela:) Jakby się kiedyś trzecie zdarzyło to chłopiec na pewno miałby imię na M- Miłosz, Mateusz, Maksymilian, Michał, A dziewczynka z tych na M to podobają mi się Maja i Milena:) Trochę mniej Marika i Magdalena, ale też bardzo ładne:) Faworyt w imionach żeńskich nie jest jednak na M, bo strasznie podoba mi się imię Nina:)

Witam,

Jestem w drugiej ciąży, za miesiąc urodzę mojej córeczki, pragnę dać jej imiona na M.

Podoba mi się: Maja, Magdalena, Marcelina. Nie mogę się zdecydować.

Mam starszego synka, ma na imie Maciej, chciałby by mała siostrzyczka została Maja.

Proszę opisać jakie imię mają wasze córeczki na M

Dziękuje i pozdrawiam
Ja urodziłam niedawno Magdalenę
Madzia, Magda, czasami mówimy Madzialena🙂
Zawsze mi się podobało i...trafiła się 3cia córka więc już nie było się nad czym zastanawiać
I jeszcze nie jest tak popularne na ten moment jak inne 😆😆😆a przynajmniej ja nie znam żadnej małej Madzi😍
Moja młodsza córka chciała Martusię
No i jest Magdalena Marta 😉

reklama
Witam,

Jestem w drugiej ciąży, za miesiąc urodzę mojej córeczki, pragnę dać jej imiona na M.

Podoba mi się: Maja, Magdalena, Marcelina. Nie mogę się zdecydować.

Mam starszego synka, ma na imie Maciej, chciałby by mała siostrzyczka została Maja.

Proszę opisać jakie imię mają wasze córeczki na M

Dziękuje i pozdrawiam
Jak dowiedzieliśmy się o ciąży jakoś samo wyszło że same imiona na M nam się podobały. U nas akurat urodził się synek Marcelek. Ale jakby była dziewczynka to Marcelina,Milena. Była też w głowie Maja, Madzia ale za dużo już w rodzinie tych imion.

Do góry