reklama
malinka2022
Początkująca w BB
Imię Dawid jest śliczne Od początku z mężem wiedzieliśmy,że pierwszy syn będzie Dawid......... Daniel i Dawid jest tak jak napisałaś trochę podobne, więc się caly czas zastanawiam..... ehTeż mam już Dawida, a teraz spodziewam się drugiego chłopca i mamy wielki kłopot z imieniem. Tylko mnie koncepcja imion dzieci na tę samą literę się nie podoba. A jeśli nawet to Dawid i Daniel chyba są zbyt podobne, będziesz się stałe przejęzyczać.
malinka2022
Początkująca w BB
Zastanawiam się pomiędzy imieniem Daniel a Robert...ale też fajnie,ze podojecie inne imiona Arek też brałam z mężem pod uwagę...ale jednak nieJA mam Alka, i gdyby nie to, że ma.duzo w rodzinie mężczyzn o tym imieniu drugi byłby Arek
DarkAsterR
Fanka BB :)
Wole Daniela niż Roberta.
A już najbardziej lubię Dominika. Mój synek ma na drugie Dominik
malinka2022
Początkująca w BB
Dzięki.... Dominik jest bardzo ładne, też braliśmy z mężem pod uwagę Może nawet lepsze niż Daniel....hmmmWole Daniela niż Roberta.
jasani
U mnie Dominik to numer jeden jeżeli kiedyś będzie mi dane mieć jeszcze dziecko.Dzięki.... Dominik jest bardzo ładne, też braliśmy z mężem pod uwagę Może nawet lepsze niż Daniel....hmmm
DarkAsterR
Dzięki.... Dominik jest bardzo ładne, też braliśmy z mężem pod uwagę Może nawet lepsze niż Daniel....hmmm
Pomysł sobie… Dom z Szybkich i Wściekłych
Młoda Mama28
Zaciekawiona BB
Z tych dwóch imion wybrałabym Robert, ponieważ Dawid i Daniel podobne są do siebie. A uwierz będą Ci się mylić wtedy chłopcy i imiona
reklama
malinka2022
Początkująca w BB
Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi i jednak z mężem zrezygnujemy z imienia Robert i zostaniemy przy Danielu Jednak tez uważam, że imię Dawid i Daniel są podobne do siebie i mogą się mylić....
Dlatego wspólnie z mężem bierzemy też pod uwagę imię Leon
Co sądzicie?
Dlatego wspólnie z mężem bierzemy też pod uwagę imię Leon
Co sądzicie?