reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zula- Dziękuję, że pytasz, dziś ponowiłam betę wynik 3,06 jest to mój 9dpt jutro jadę zrobić cały komplet wyników dla lekarza. Znając życie będzie chciał je ponowić jeszcze w pn, żeby stwierdzić spadek bądź wzrost. Zobaczę co jeszcze jutro pokaże beta.

reklama
martaczi, ona gratulacje.

U mnie niestety dupa :wściekła/y:. Hormony nie spadły, mam się dalej wyciszać do poniedziałku. Jestem taka wściekła, bo będę musiała jechać sama pociągiem, nawet nie wiem gdzie tam wysiąść, a do tego będzie jeszcze resztka okresu. Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiem, jak odbiorę te zastrzyki, skoro trzeba je wieźć w lodówce i jak za nie zapłacę, skoro tylko mój m. ma kartę i ja nie mam prawa jej używać. A z ponad 1000e w torebce boję się jechać :wściekła/y:. Załamka.

joasiaw nie martw się na zapas, lekarz wybiera protokół dla każdej z nas indywidualnie, pewnie wyhodujesz dużo jajek. Ja wolałabym krótki, ten długi tyle trwa i jeszcze mi przedłużają wyciszanie :no:. Ale dobre wieści są takie, że z jednej strony było już widać 13 jajek, z drugiej 12 :-D.

lolitka200 specjalnie dla ciebie z forum o AMH:)

Badanie AMH wykonywane jest niezależnie od dnia cyklu gdyż poziom hormonu jest taki sam w trakcie całego cyklu miesiączkowego. Na poziom AMH nie ma wpływu terapia hormonalna ani antykoncepcyjna.

joasiaw1987- niestety nie znam się na tyle żeby Ci powiedzieć, nie wiem jaki jest u Was problem z zajściem w ciążę bo tylko podczytuję i trzymam kciuki za was wszystkie, ale ja miałam transfer w bocianie w białymstoku. I u mnie też szli krótkim protokołem(ze mną wszystko ok, tylko mąż miał słabe plemniki)Nie pamiętam dokładnie ile wychodowali komórek, i ile pobrali, a ile przetrwało. Na pewno miałam 4 komórki. I przy pierwszym crio się udało. Myślę że to są dobrzy specjaliści i trzeba im zaufać. Jak byś coś chciała wiedziec pisz na priv.Pozdrawiam.

Ona: no i jak to co napisalas o wzroscie amh a tym co powyzej? Doczytaj jeszcze, uwzgledniajac wahniecia hormonu wczasie cyklu, technike labu i bedzie znaczyc ze sie czegos dzis nauczylas. Dzien wiec udany

Joasia: jestes mloda i nie ma nic zlego w krotkim. Lekarz wesprze u ciebie cykl naturalny. O ile nie masz jakis konkretnych wchorob to mozna leczenie zaczac krotkim. Bedzie dobrze. Nie mysl juz tyle o tym

Dagnes: ze co dobre?;) a co se bedziem zalowac:)

Labo: a co u ciebie? Dawno cie nie bylo. Cos sie zmienia na froncie?

Ostatnia edycja:
reklama
macie racje, że z jednej str krótki jest lepszy-jestem strasznie niecierpliwą osobą i pewnie dlugi trwał by u mnie wieki;)
możecie mi jescze powiedziec, czy liczba komorek ulegnie jeszcze zwiekszeniu? teraz jestem w 6 dniu cyklu, a na badaniu usg byly tylko 3 z prawej str. a z lewej nic.

Do góry