reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My razem z mężem zastanawiamy się nad skorzystaniem z metody in vitro. Mamy już dzieciaczka ale chcielibyśmy aby miał rodzeństwo. Staramy się już dwa lata i nic z tego.
Jednak poczytałam o powikłaniach : Możliwe powikłania po in vitro - oInvitro.pli naprawdę zaczęłam się tego obawiać :( Widzę, że szanse na poronienie znacznie wzrastają.

po pierwsze dziękuję za życzonka i kciukasy:) Endometrium na razie malutkie - 5 mm w 8dc. We wtorek będzie decyzja czy robimy transfer czy nie w tym cyklu

yplocka - ja miałam badaną subpopulację limfocytów
Asia - dobrze dziewczyny prawią - zaufaj w tym wypadku lekarzowi

Przepraszam, że mnie tak mało ale mam straszny zapiernicz w pracy... Dziewczynki a w którym dniu cyklu miałyście transfer jak miałyście crio?

dziewczyny ale jakiej grubości endometrium powinno byćdo transferu żeby było "optymalne"

Sylwia - mogłabyś mi napisać zy brałaś jakieś środki uspokajające w okolicach transferu? Wiem, że razem pewnego czasu raczyłyśmy się hydroksyzynką. Ja się boję, że nie będę mogła sobie dać rady bez delikatnych wspomagaczy uspokajających:-(

A i jako żona czuję się jak nie żona tylko konto mi zbiedniało i ładna obrączka przybyła:-)

witajcie kobietki po przerwie dłuższej:)
Jeszcze nie ogarnęłam co tam u Was, ale postaram się jakoś nadrobić.
U mnie jak na razie bez zmian, tj. nie pochodziłam do procedury i zastanawiam się czy podchodzić kolejny raz, bo zrobiłam badanie AMH i wyszedł mi masakrycznie niski poziom z 0,4 spadło mi po roku procedur i stymulacji do poniżej 0,14 :-(
Jak myślicie? Czy to ma sens? Czy był ktoś tutaj z tak niskim AMH? ( mieć maluszka to moje marzenie, ale szczerze mówiąc nie chcę wyrzucać kasy w błoto, bo niedługo grozi mi utrata pracy)

Niestety dziewczyny nie widze tego dobrze,z taka poczatkowa beta bylam prawie pewna,ze sie udalo,nigdy nue dobilam takich wartosci,nigdy nie osiagala takiego przyrostu,takich wartosci i o dziwo jak wczesniej poranialam tak teeaz chodze z martwa ciaza. Czekam tylko na potwierdzenie i czeka mnie lyzeczkowaniw. Boze dlaczego? To juz dla mnie koniec!
Trzymajcie sie mocno. Trzymam za was kciuki. Molla

reklama
Molla utulam mocno
Zula u mnie to wychodzi równo w 14 dniu ,
tsh niestety nie spadła :( od jutra łykam podwojoną dawkę, i jesli tsh spadnie to 3 września pierwsza wizyta i równo za 2 tyg. transfer :) 16-17 września tranfer jeśli wszystko będzie ok.
ostatio przyśnił mi się moj pingwinek, widziałam jej twarz ( obstawiam że to dziewczynka) obudziłam się cała rozpalona i powiem Wam, że była taka śliczna w tym śnie...

Do góry