reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lilia szczerze mówiąc ostatnio całe moje życie to jeden wielki stres, ''wyje do księżyca'' żeby sobie ulżyć. Zrobię tak jak Ty, postaram się wyluzować choć trochę i ponownie zbadam TSH. Jeśli mi nie spadnie to będę musiała wszystko odłożyć na późną jesień a nie chciałabym tego:-(
zula również życzę Wam wszystkiego najlepszego oraz spełnienia tego najważniejszego marzenia.

mazenka myślę że będzie Ci lekarz robił usg, wydaje mi się że aby rozpocząć stymulację musi mieć pewność że jest wszystko tam jak należy

Ostatnia edycja:
reklama
genna trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę koniecznie napisz jak poszło!
Witajcie dziewczynki, przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale zaraz po wizycie pojechaliśmy z m na wakacje i tak jakoś zeszło, ale już pisze...... A wiec dostaliśmy dofinansowanie i od przyszłego cyklu zaczynam brać anty(zresztą moje pierwsze) wizyta o czasie, trwała 45 min, teraz czeka mnie wizyta żeby rozpisać wszystko po kolei co i jak:)generalnie to sam lekarz jeszcze się w tym wszystkim kręci, mam zadzwOnic do kliniki dzisiaj żeby potwierdzić zakwalifikowanie nas przez ministerstwo (cokolwiek) i jak tam to zaraz jedziemy po rozpiske i recepty na stymulacja:) Wogole ludzi nie było w klinice, cisza, wszyscy o czasie wchodzili a papiery podpisywalismy umlekaeza w gabinecie, nadal do mnie nie dociera ze to się dzieje :) wiec juz na stale dolącze do was:) pozdrowionka dziewuszki, uciekamy zaraz na plaże , miłego dnia...
Sylwia gratulacje:) już po cichutku ale wieże ze wsYstko będzie oki:)
Martaczki teraz czas na wieści od ciebie jak po wczorajszej wizycie?

mazenka - zwykle okres sie konczy zanim idziesz na pierwsze usg. u mnie zawsze jest nie wczenisje niz 7 dzien stymulki wiec juz jest po wszystkim. Czasem zaczynaja od 4 dnia i wtedy jakas koncowka moze byc. zalezy od kliniki

cześć:-)

u mnie rewolucja wczoraj dostaliśmy się do programu w Inviccie dr mało mówił także do końca nie wiem jak to będzie wyglądało mam dzwonić na początku następnego cyklu stwierdził niepłodność idiopatyczną!

a więc skoro mam jeszcze czas to jadę w następnym tygodniu do Invimedu po moje 4 komórki:-)

zula
trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
mazenka nic się nie martw usg rach ciach i po strachu :-D trzymam za stymulkę &&&

Sylwia
jak się czujesz?

Genna ale fajnie gratulacje!!!:-D już trzymam kciuki :tak:

Fusun Ty to mnie teraz załamałaś że nie można dokupić sobie dodatkowej diagnostyki matko naprawdę tak jest ja właśnie po to poszłam do Invicty wściekła jestem!!!!:wściekła/y:skąd masz takie info??? mam dokładnie taką samą sytuacje jak ty że moje zarodki są takie słabiutkie i nie wiem czy będzie w ogóle co transferować bo jeszcze żaden nie przetrwał do mrożenia:-(

Dziękuję dziewczyny, zobaczymy jak będzie u mnie. Wizytę mam dzisiaj , za 2 godziny muszę wyjechać, ale stres :szok: Jeszcze się dowiedziałam, że moja lekarka jest na urlopie i przyjmie mnie jakaś nowa. Trzymajcie kciuki, żebym ją dobrze zrozumiała ;-).

reklama
Do góry