reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fusun kurde nie mogę uwierzyć że nie można sobie dokupić pakietu diagnostycznego! dostałam wczoraj z invicty taki 28 stronicowy informator i tam jest opisane wszystko po kolei np imsi - msome famsi pgd więc powinni to wykonywać jeżeli lekarz prowadzacy tak zdecyduje kurde jestes pewna? nie daje mi to spokoju

reklama
a i dupa z transferem z tych moich komórek dostałam telefon że invimed nadal nie jest gotowy do przeprowadzenia imsi dopiero w sierpniu kurde a tak bym się w czasie zmieściła męczy mnie to że mam do wykorzystania jeszcze te 4 komórki zamrożone no i że się przenoszę wolałbym zaczynać z czysta kartkę!

amh nie moze urosnac:)

sa tylko wahania jego poziomu. tak jak z kazdym innym hormonem - poziom sie zmienia w zaleznosci od dnia a nawet godziny. a badania maja pokazac wartosci srednie a nie dokladne (bo dokladna wartosc to tylko taka jaka ma sie w danym momencie danego dnia). inna sprawa to bledy laboratoriow

lolitka200

wybacz ale nie wiem kto ci takich bzdur nagadal ale ja bylam w 4 klinikach i w kazdej powiedzieli ze AMH moze urosnac:) lub zmalec:( lecz oni nie moga podas zadnego leku to tylko i wylacznie ingerencja organizmu i byc moze tego co w naszej glowie siedzi!>>>

JUPI JESTEM SZCZESLIWA BO TO OZNACZA WIEKSZE POWODZENIE W NASTEPNYM PODEJSCIU!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

pisałam do was 3 dni temu zeby dowiedziec sie cos o waszej pierwszej wizycie, bo swoją miałam wczoraj. Teraz mam kolejny problem.. lekarz powiedział mi, że za 2 tygodnie będzie już po wszystkim. Martwie się, bo pomimo bardzo mełej ilości i słabo rozwijających się pęcherzyków objął mnie krótkim protokołem twierdząc, że jestem jeszcze młoda i że trzeba iśc na całośc:( przepisał mi puregon oraz cetrotide i za tydzień mam byc już w klinice na obserwacje , a ok 1 sierpnia transfer. Zwaliło mnie z nóg... psychicznie byłam nastawiona na długi transfer, który jak czytałam jest o wiele skuteczniejszy... Mam straszny mętlik w głowie, bo boje się, że nie będzie czego zamrozic;(
proszę o rady i wskazówki, czy to normalne waszym zdaniem? może jestem przewrażliwiona...sama już nic nie rozumie..

reklama
No labo: dobrze gadasz. Kwestia labo anie wzrostu czy spadku amh

Ona: co ja ci bede gadac. Amh odzwierciedla stan rezerwy. Rezerwa sie nigdy nie moze poprawic. Z czasem tylko maleje, nigdy nie wzrasta. Se poczytaj zanim powiesz ze ktos zbdury gad

Do góry