reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zula- Dziękuję, że pytasz, dziś ponowiłam betę wynik 3,06 jest to mój 9dpt jutro jadę zrobić cały komplet wyników dla lekarza. Znając życie będzie chciał je ponowić jeszcze w pn, żeby stwierdzić spadek bądź wzrost. Zobaczę co jeszcze jutro pokaże beta.

reklama
martaczi, ona gratulacje.

U mnie niestety dupa :wściekła/y:. Hormony nie spadły, mam się dalej wyciszać do poniedziałku. Jestem taka wściekła, bo będę musiała jechać sama pociągiem, nawet nie wiem gdzie tam wysiąść, a do tego będzie jeszcze resztka okresu. Nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiem, jak odbiorę te zastrzyki, skoro trzeba je wieźć w lodówce i jak za nie zapłacę, skoro tylko mój m. ma kartę i ja nie mam prawa jej używać. A z ponad 1000e w torebce boję się jechać :wściekła/y:. Załamka.

joasiaw nie martw się na zapas, lekarz wybiera protokół dla każdej z nas indywidualnie, pewnie wyhodujesz dużo jajek. Ja wolałabym krótki, ten długi tyle trwa i jeszcze mi przedłużają wyciszanie :no:. Ale dobre wieści są takie, że z jednej strony było już widać 13 jajek, z drugiej 12 :-D.

lolitka200 specjalnie dla ciebie z forum o AMH:)

Badanie AMH wykonywane jest niezależnie od dnia cyklu gdyż poziom hormonu jest taki sam w trakcie całego cyklu miesiączkowego. Na poziom AMH nie ma wpływu terapia hormonalna ani antykoncepcyjna.

joasiaw1987- niestety nie znam się na tyle żeby Ci powiedzieć, nie wiem jaki jest u Was problem z zajściem w ciążę bo tylko podczytuję i trzymam kciuki za was wszystkie, ale ja miałam transfer w bocianie w białymstoku. I u mnie też szli krótkim protokołem(ze mną wszystko ok, tylko mąż miał słabe plemniki)Nie pamiętam dokładnie ile wychodowali komórek, i ile pobrali, a ile przetrwało. Na pewno miałam 4 komórki. I przy pierwszym crio się udało. Myślę że to są dobrzy specjaliści i trzeba im zaufać. Jak byś coś chciała wiedziec pisz na priv.Pozdrawiam.

Ona: no i jak to co napisalas o wzroscie amh a tym co powyzej? Doczytaj jeszcze, uwzgledniajac wahniecia hormonu wczasie cyklu, technike labu i bedzie znaczyc ze sie czegos dzis nauczylas. Dzien wiec udany

Joasia: jestes mloda i nie ma nic zlego w krotkim. Lekarz wesprze u ciebie cykl naturalny. O ile nie masz jakis konkretnych wchorob to mozna leczenie zaczac krotkim. Bedzie dobrze. Nie mysl juz tyle o tym

Dagnes: ze co dobre?;) a co se bedziem zalowac:)

Labo: a co u ciebie? Dawno cie nie bylo. Cos sie zmienia na froncie?

Ostatnia edycja:
reklama
macie racje, że z jednej str krótki jest lepszy-jestem strasznie niecierpliwą osobą i pewnie dlugi trwał by u mnie wieki;)
możecie mi jescze powiedziec, czy liczba komorek ulegnie jeszcze zwiekszeniu? teraz jestem w 6 dniu cyklu, a na badaniu usg byly tylko 3 z prawej str. a z lewej nic.

Do góry