reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Fusun kurde nie mogę uwierzyć że nie można sobie dokupić pakietu diagnostycznego! dostałam wczoraj z invicty taki 28 stronicowy informator i tam jest opisane wszystko po kolei np imsi - msome famsi pgd więc powinni to wykonywać jeżeli lekarz prowadzacy tak zdecyduje kurde jestes pewna? nie daje mi to spokoju

reklama
a i dupa z transferem z tych moich komórek dostałam telefon że invimed nadal nie jest gotowy do przeprowadzenia imsi dopiero w sierpniu kurde a tak bym się w czasie zmieściła męczy mnie to że mam do wykorzystania jeszcze te 4 komórki zamrożone no i że się przenoszę wolałbym zaczynać z czysta kartkę!

amh nie moze urosnac:)

sa tylko wahania jego poziomu. tak jak z kazdym innym hormonem - poziom sie zmienia w zaleznosci od dnia a nawet godziny. a badania maja pokazac wartosci srednie a nie dokladne (bo dokladna wartosc to tylko taka jaka ma sie w danym momencie danego dnia). inna sprawa to bledy laboratoriow

lolitka200

wybacz ale nie wiem kto ci takich bzdur nagadal ale ja bylam w 4 klinikach i w kazdej powiedzieli ze AMH moze urosnac:) lub zmalec:( lecz oni nie moga podas zadnego leku to tylko i wylacznie ingerencja organizmu i byc moze tego co w naszej glowie siedzi!>>>

JUPI JESTEM SZCZESLIWA BO TO OZNACZA WIEKSZE POWODZENIE W NASTEPNYM PODEJSCIU!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

pisałam do was 3 dni temu zeby dowiedziec sie cos o waszej pierwszej wizycie, bo swoją miałam wczoraj. Teraz mam kolejny problem.. lekarz powiedział mi, że za 2 tygodnie będzie już po wszystkim. Martwie się, bo pomimo bardzo mełej ilości i słabo rozwijających się pęcherzyków objął mnie krótkim protokołem twierdząc, że jestem jeszcze młoda i że trzeba iśc na całośc:( przepisał mi puregon oraz cetrotide i za tydzień mam byc już w klinice na obserwacje , a ok 1 sierpnia transfer. Zwaliło mnie z nóg... psychicznie byłam nastawiona na długi transfer, który jak czytałam jest o wiele skuteczniejszy... Mam straszny mętlik w głowie, bo boje się, że nie będzie czego zamrozic;(
proszę o rady i wskazówki, czy to normalne waszym zdaniem? może jestem przewrażliwiona...sama już nic nie rozumie..

reklama
No labo: dobrze gadasz. Kwestia labo anie wzrostu czy spadku amh

Ona: co ja ci bede gadac. Amh odzwierciedla stan rezerwy. Rezerwa sie nigdy nie moze poprawic. Z czasem tylko maleje, nigdy nie wzrasta. Se poczytaj zanim powiesz ze ktos zbdury gad

Do góry