reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga, nie stresuj się, bo to nie jest dobry doradca. Teraz masz odpoczywać i nie rozmyślać. No i nie przekopywać netu :-)
Proponuję książkę, film lub gierkę :-) I wszystko będzie dobrze.

Lawendowy_sen - nie szukam nic na necie stresującego. Wprost przeciwnie. Znalazłam sobie fajną muzykę. A nad gierkami i książką jakoś nie mogę się skupić. Kiepską jakąś dorwałam i chyba zaraz wezmę inną ( a propo mam ponad 100 :-Dksiążek co nie czytałam na ebook). A jedyna stresująca rzecz lub raczej osoba to mój tato. Co chwilkę chodzi i kombinuje coś. Mimo, że go grzecznie proszę, żeby dał spokój mi.

Witajcie i dziekuje za mile powitanie!
Kurcze jestescie tak produktywne ze nie jestem w stanie nadarzyc po ciezkim dniu pracy!!!!:-p

Miedzianek-gratki synusia!!!!!

Milagros-trzymam &&&&& za dzisiejsze wyniki!!!
Sylwia, Gosia-wielkie gratki i cudzie trwaj!
Agapl-milo mi czytac ze czujesz sie wysmienicie!!!!Mam pytanie-bierzesz jakies leki?Czy lekarz przepisal ci cos na lepszy rozwoj etc???Nie znam sie wiec pytam czy w Fr dostaje sie cos juz po invitro?

Nie ogarniam jeszcze w 100% tego forum wiec przepraszam ze nie wymieniam wszystkich!Oswoje sie z czasem i takze zapamietam co u ktorej z osobna sie dzieje:)

Biore tabletki na wywolanie okresu bo mi sie opuznia-DUPHASTON,czy slyszalyscie zeby mialy jakis negatywny wplyw na zajscie w ciaze?Jezeli bym ich nie brala mogla bym czakac nawet do 2 miesiecy na miesiaczke a co za tym idzie na zabieg!A tak wierze ze to juz w przeciagu 2 tyg zaczne stymulacje;))));-)

Pozdrawiam serdecznie i zycze udanego i usmiechnietego dnia!

Dziewczyny ale jestem głupol.wstalam i mnie naszlo.zrobiłam sikanca w 8 dniu po.oczywiście 1 kreska.nie biorę tego pod uwagę ale jakoś smutno i taki sie zrobiło.liczyłam że może.żyje nadzieja dalej.bety sie boję

Mistralka - ja duphaston biorę właśnie po transferze ( 3 x 1 codziennie), żeby utrzymać maluszka u siebie. Więc nie ma opcji, żeby miał negatywny wpływ na ciążę. A jego działanie zależy od dawkowania właśnie. Po odstawieniu właśnie @ przychodzi normalnie.

Anikka85 - kochana nie przejmuj się sikańcami. Ja miałam pozytywną betkę, a sikaniec mi nie wychodził. Poza tym ilu dniowe zarodki miałaś podane? Bo jeżeli tak jak ja 3 dniowe to bhcg dopiero około 8 dnia po transferze zaczyna się produkować. No i na początku są to śladowe ilości, których testy sikane na pewno nie wykryją.

reklama
Anikka85 - kochana nie przejmuj się sikańcami. Ja miałam pozytywną betkę, a sikaniec mi nie wychodził. Poza tym ilu dniowe zarodki miałaś podane? Bo jeżeli tak jak ja 3 dniowe to bhcg dopiero około 8 dnia po transferze zaczyna się produkować. No i na początku są to śladowe ilości, których testy sikane na pewno nie wykryją.
Tego było mi potrzeba.muzyka dla mojego serca .;) dziękuję ;* 3 dniowe miałam podane;)

Do góry