reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia dla Wszystkich
:tak::tak::tak:

stylowi_pl_inne_pozytywnapl-cenniejsze-niz-diamenty_4433876.jpg

reklama
A u innego kolegi z pracy jest Maja i Kuba-tak przez ciekawość, zawsze mnie korci, żeby wiedzieć jak dzieciątka mają na imię;-)-kobieca ciekawość:happy2:

z imionami to zawsze trudny wybór żeby dzieciaczek nie miał pretensji później:-D mój teściu ma na imię Franciszek a tata Benedykt mówią że zawsze cierpieli z tego powodu:-D a Max też fajnie! wiecie, że ja miałam też wybrane imię dla chłopca ale całkowicie mi z głowy wyleciało nie mogę sobie przypomnieć:szok: dla dziewczynki Pola mi się podoba!

molla a Ty jaki masz plan działania?

Narazie cisza:-(, ale mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie na mnie czas...choć lata zasuwają:-(, ale jak widzę takie wiadomości tu na forum, to wiem, że jeżeli tylko można i tylko się da warto walczyć, choć droga nieraz długa i z pobojowiskiem, ale wiadomości pozytywne słyszane od dziewczyn tutaj budzą siłę i uśmiech na twarzy:happy2::tak:

Gosia gratki super ze sie udalo
Odpisali mi z nfz i kto miała racje ja
A i zapomnialam wam napisac ze w sob mnie ugryzl piesek mały na dodatek mojej mamy chyba tak z radosci ale wiecie jaka sliwka masakra i boli

Właśnie Kinia pisałam do Ciebie. Wiem, masz jednego maluszka, od wczoraj jest z Tobą, pod Twoim sercem i będzie aż do późnej jesieni, a potem będzie słuchał bicia Twojego serduszka tulony w Twoich rękach:tak::tak::tak:. Jak się czujesz Kinuś?

Molla - jestem ciut zestresowana ( a nawet ciut więcej). Nie mogę się na niczym konkretnie skupić. Powinnam się cieszyć, że już mam maluszka ze sobą. No i cieszę się, ale też bardzo boję o wynik. Nie wiem jak przetrwam ten czas.

Gosia_1983 - super wieści :-) Chociaż zero zdziwienia, bo w końcu miałaś bladą krechę na sikańcu już. Super wzrostu betki życzę.

A mnie plecy bolą lub może raczej odczuwam może jeszcze jajniki po punkcji i tak jakby coś na dole się u mnie działo. Wiem, że to za wcześnie, ale może chociaż maluszek się rozrasta tak jak trzeba ( mam ciepły brzusio).

reklama
KINIA to najdłuższe dni, jakie tylko się przeżywa, wiemy coś o tym. Miesiące przygotowań zlecą raz, dwa, a ten czas do testowanie, te kilka chwil naprzeciw czasu naszym wyczekiwaniom taaaaaak się dłużą, czeka się jak na wyrok sądowy:happy2:;-). Pamiętam, jak po punkcji napisałaś...by choć jeden maluszek był i aby został ze mną do końca...I TAK BĘDZIE, TERAZ JESTEŚ JUŻ W CIĄŻY!!!! WŁAŚNIE TEN JEDEN U CIEBIE JEST I Z TOBĄ ZOSTANIE, MUSI DO KOŃCA!!!!! Może to wymarzona córeczka, ostatnio jak chcesz tak masz:-):tak: dobra czarodziejko :szok:lub kochany urwis, ale tam jest, ciesz się kochana tą chwilą, nie stresuj-łatwo powiedzieć;-)i dbaj o tego bączka co w Tobie mieszka:happy2:

Do góry