reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga, zarz po transferze lepiej nie ryzykować. Zobaczysz, jak się będziesz czuła, czy dasz radę w ogóle tam pojechać.
Szkoda, że nie masz aku gdzieś bliżej, bo z jednej strony warto by było kontynuować a z drugiej lepiej dmuchać na zimne
i nie narażać Maluchów.

reklama
Kinga jeśli będziesz sobie leżeć na fotelu pasażera i masz wygodne autko to możesz jechać, ale jeśli w samochodzie trzęsie lub sama masz zamiar kierować to myślę że lepiej odpuścić

hej mam nadzieje że od przyszłego tygodnia lista mamusiek się powiększy , a wtedy na kanapie zabraknie miejsca dla wszystkich!

Dzięki dziewczyny za poradę. Chyba faktycznie odpuszczę sobie, bo musiałabym jechać pociągiem, a jak wiecie nasze pociągi są... trzesące się i rozpadające prawie.

Już jestem :-) ale nadrobić Was chyba nie dam rady :szok: ile Wy naskrobałyście :szok::-D

i już zdaję relację z wizyty :-) na usg dr znalazł jeden pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym, wielkość 6mm, czyli jak na ten okres ok :-) Następna wizyta 27.02. I tak się właśnie zastanawiam czy już zobaczę serduszko? czy to jeszcze za wcześnie? ale jak tak czytam jak to było u Was, to miesiąc po transferze Wy już widziałyście serduszko.

milagros współczuję hiperki :* Musisz się przemęczyć, też to przerobiłam. Dużo leż i dużo pij.
Kinga za komóreczki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&& Niech się pięknie zapładniają :tak:
gotadora dwa pęcherzyki powiadasz? :-) Gratki gratki :-) i za wizytę serduszkową &&&&&&&&&&&&&&&

TeQuila, romka dziewczyny bardzo mi przykro :-:)-:)-(Ważne, ze się nie poddajecie i macie plan. Ściskam mocno :*
Kochane bardzo bardzo przepraszam, ze tak po krótce, ale nie wiem co dokładnie się wydarzyło :zawstydzona/y: Postaram się nadrobić, ale bedzie ciężko...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry