reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Gotadora - czas do poniedziałku szybko na pewno minie. Gorzej z czasem w poniedziałek ;-) Dzisiaj zresztą już pochłonęłam jedną książkę ( a kilka mam w pogotowiu). A teraz czas na gierkę i odpoczynek.
Kinga_1
Gotadora - a propo Twoje bąble na zdjęciu z usg są cudne. Aż mi się łezka w oku zakręciła. Piękny widoczek.
Czesć dziewczynki. Nie do końca wiem co się dzieje bo przez remoncik nie mam czasu ale:
Oskaa wielkie gratulacje:-)
Gotadora BRAWOOOOO!!!!! SUPER !!!!!!! TAK SIE CIESZĘ (PODWÓJNIE:-))!!!!!!Boziu dziekuję.
Kinga za transfer kciukasy mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lawendowy fajnie że masz plan, bo to połowa sukcesu.
przepraszam że nie piszę do wszystkich ale to z braku możliwości przeczytania wszystkiego co napisałyście.
I tak trzymam kciuki za wszystkie, na każdym etapie i myślę o Was nawet jeśli nie piszę. To forum poprostu starsznie uzależnia.Jak skończę ten sajgon w domu to sie poprawię. :-)
Oskaa wielkie gratulacje:-)
Gotadora BRAWOOOOO!!!!! SUPER !!!!!!! TAK SIE CIESZĘ (PODWÓJNIE:-))!!!!!!Boziu dziekuję.
Kinga za transfer kciukasy mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lawendowy fajnie że masz plan, bo to połowa sukcesu.
przepraszam że nie piszę do wszystkich ale to z braku możliwości przeczytania wszystkiego co napisałyście.
I tak trzymam kciuki za wszystkie, na każdym etapie i myślę o Was nawet jeśli nie piszę. To forum poprostu starsznie uzależnia.Jak skończę ten sajgon w domu to sie poprawię. :-)
gosia__1983
Kinga ja W PONIEDZIAŁEK NA BETE A TY NA TRANSFER TEŻ MIAŁAM TRANSFER O 12 TAKŻE NAPEWNO SIE UDA I BEDZIESZ MIAŁA DZIDZIE JUTRO JESZCZE ZROBIE SIKAŃCA ZEBY SIE UPEWNIĆ I W PONIEDZIAŁEK RANO IDE NA KREW I ZOBACZYMY CO WYJDZIE A ZA CIEBIE BEDE TRZYMAĆ MOCNO KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Gotadora - gratuluję z całego serca :-) No to kochana za 8 miesięcy będziesz miała sporo większą rodzinkę :-) Oszczędzaj się i odpoczywaj. I jeszcze raz gratuluję i życzę podwójnego spokoju podczas ciąży
reklama
Podziel się: