reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, GRTAULUJEEEEEEEEEE!!!!!!!! Bedzie wymarzona parka Zosia i Julek???? Jesli dobrze pamietam, takie wybraliscie z mezem imiona? ;-)
Mocno sciskam kciuki, aby Wasze marzenie sie zrealizowalo, no ale w zasadzie najwazniejsze,zeby dzieciaczki byly zdrowe nie plec najwazniejsza.:-) Widze,ze mamy wizyte tego samego dnia. SUPER!!!!
A jak sie czujesz???? Mnie pobolewa brzuch , tak ciagnie. Wczoraj mialam dwa bardzo krotkie ataki bolu jak przed okresem. Dzis ide zbadac plytki krwi i jak powiedzialm mezowi o Twoje becie namawia mnie ,zeby tez sprawdzic "nasza"hihihi

Agapl :-) dziękuje! tak - usłyszymy serduszka tego samego dnia :-)

ja ogólnie czuje się dobrze, jedynie senność i bolące piersi mi dokuczają. Wczoraj jak jechałam to czułam moje rozrabiaki, szczególnie w drodze powrotnej - dr pozwiliła mi kawe wypić, gdy spytałam o kawe to powiedziała: a kawy się zachciało? tak, oczywiście można kawe - nawet tutaj recepcjonistka może zrobić... ja mówię,że chodzi mi o troszkę później, żebym w drodze nie zasnęła. No i powiedziała,że nie ma problemu, że mogę wypić i że ważniejsze, abym nie usypiała za kierownicą. No i wypiłam latte i tak sobie potem myślałam,ćzy przypadkiem nie dlatego czułam w brzuchu jakieś rozpychanki-skakanki. A może przez usg, nie wiem. Dzisiaj spokojnie :-)

Agapl a może posłuchaj swojego M i sprawdz betkę?

miłego dnia dla wszystkich :-)

reklama
Gotadora...sliczna betka!!:-D gratuluje i czekamy na serduszka!!!❤❤

miski zaczynam wlasnie 14 tydzien!! czyli II trymestr! przysiegam, ze nigdy nie sadzilam, ze zajde tak daleko!! oby teraz juz z gorki!!
przesylam fluidy mocniejsze, bo IItrymestralne!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam w nowym dniu :)
Dziewczynki powiecie mi cos szerzej o akupunkturze przed transferem?? Czy pomaga i czy trzeba chodzić o wiele wcześniej przed transferem, czy można pójść np. w dniu transferu i dzień po??Bo tak się włąśnie zastanawiam nad tym tylko tu u mnie nie mam gdzie:/

Mgiełka ja miałam akupunkture, w Invikcie można wykupić i dostosowywują to do potrzeb pacjentki. Miałam pierwszą w dniu rozpoczęcia stymulacji, potem przed i po transferze - polecam!

Witam w nowym dniu :)
Dziewczynki powiecie mi cos szerzej o akupunkturze przed transferem?? Czy pomaga i czy trzeba chodzić o wiele wcześniej przed transferem, czy można pójść np. w dniu transferu i dzień po??Bo tak się włąśnie zastanawiam nad tym tylko tu u mnie nie mam gdzie:/

Ja mialam prze transferem i po. Moze same igielki nie sa zbyt fajne ale mozns sie zrelaksowac przed no i polezec po...polecam!!!

Dzień dobry wszystkim :-D
Zacząć dzień od dobrych wiadomości powinno się codziennie wiec i sobie i wam tego zycze samych cudnych dni ..
gotadora gratuluje z całego serca 2 maluchów oby byly silne i zdrowe i pięknie rosły a płec mam nadzieję ze bedzie taka jak marzycie!!! mam nadzieje ze ja niedługo oznajmię taka samą cudna wiadomosc..
lawendowy sen najwazniejsze ze plan jest ustalony, do sierpnia dzidziulki taki domek beda miec przygotowany ze zamieszkaja w nim z wielka przyjemnoscia na 100%
kochane miłego dnia mimo tej paskudnej pogody za oknem
284781_560262017318839_1423622777_n.jpg już niedługo zrobimy takie zdjęcie naszym pociechom..choć jak tak dalej pójdzie bedą ze dwie takie kanapy.. ;)

reklama
Do góry