Gotadora, GRTAULUJEEEEEEEEEE!!!!!!!! Bedzie wymarzona parka Zosia i Julek???? Jesli dobrze pamietam, takie wybraliscie z mezem imiona? ;-)
Mocno sciskam kciuki, aby Wasze marzenie sie zrealizowalo, no ale w zasadzie najwazniejsze,zeby dzieciaczki byly zdrowe nie plec najwazniejsza.:-) Widze,ze mamy wizyte tego samego dnia. SUPER!!!!
A jak sie czujesz???? Mnie pobolewa brzuch , tak ciagnie. Wczoraj mialam dwa bardzo krotkie ataki bolu jak przed okresem. Dzis ide zbadac plytki krwi i jak powiedzialm mezowi o Twoje becie namawia mnie ,zeby tez sprawdzic "nasza"hihihi
Agapl :-) dziękuje! tak - usłyszymy serd❤uszka tego samego dnia :-)
ja ogólnie czuje się dobrze, jedynie senność i bolące piersi mi dokuczają. Wczoraj jak jechałam to czułam moje rozrabiaki, szczególnie w drodze powrotnej - dr pozwiliła mi kawe wypić, gdy spytałam o kawe to powiedziała: a kawy się zachciało? tak, oczywiście można kawe - nawet tutaj recepcjonistka może zrobić... ja mówię,że chodzi mi o troszkę później, żebym w drodze nie zasnęła. No i powiedziała,że nie ma problemu, że mogę wypić i że ważniejsze, abym nie usypiała za kierownicą. No i wypiłam latte i tak sobie potem myślałam,ćzy przypadkiem nie dlatego czułam w brzuchu jakieś rozpychanki-skakanki. A może przez usg, nie wiem. Dzisiaj spokojnie :-)
Agapl a może posłuchaj swojego M i sprawdz betkę?
miłego dnia dla wszystkich :-)