reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agapl...wiem co czujesz, bo sama weszlam na ciezarowki dopiero kolo 8 tygodnia...balam sie jakos wczesniej;-) jakby nie bylo czekamy na ciebie!:-)

Gotadora jak cudownie, będziesz bliźniakową mamuśką. Gratulacje.
Miliaa jak ten czas szybko Ci zleciał. Niedawno pisałaś, że jesteś w ciąży. A teraz już II trymestr zaczynasz. :cool:
Za wszystkie dziewczyny testujące i wyczekujące trzymamy mocno kciukasy.
Za te przygotowujące się &&&&&& żeby szybko do nas dołączyły.

Ostatnia edycja:
Witam w nowym dniu :)
Dziewczynki powiecie mi cos szerzej o akupunkturze przed transferem?? Czy pomaga i czy trzeba chodzić o wiele wcześniej przed transferem, czy można pójść np. w dniu transferu i dzień po??Bo tak się włąśnie zastanawiam nad tym tylko tu u mnie nie mam gdzie:/

Mgiełka - to chodzi się w trakcie stymulacji, przed punkcją też, a jak nie masz stymulacji to przed transferem i do 5 dniu po transferze. Sama dzisiaj byłam na punkcji, żeby pomóc zagnieździć się maluszkom. No i jak będę się dobrze czuła to dzień po transferze też się wybieram.

Gotadora - super, że masz dwa maluszki. Piękna betka :-) Niedługo usłyszysz bijące jak dzwon serduszka :tak:

Agapl - kochana odpoczywaj ile wlezie i dbaj o siebie. Maluszki się na pewno rozpychają u Ciebie stąd te bóle czasami.

Miliaa - ale ten czas zleciał :szok:. Kurcze, ale super, że już masz II trymestr. Już niedługo i będzie III.

Lawendowy_sen - super, że ustaliłaś plan działania już. To najważniejsze.

Beta262 - to oby do piątku i już będziesz wiedziała co i jak? Super :)

Gosia_1983 - jak już miałaś bladą kreseczkę to na pewno piękną betkę będziesz miała w poniedziałek, więc nie stresuj się kochana.

A ja dzisiaj sama pojechałam do wroc na akupunkturę. Pani nakłuła mi po 2 igiełki na powodzenie transferu na nadgarstki. Jakąś na relaks na czoło i wyżej jeszcze jedną na coś tam jeszcze. No, a na brzuszku położyła do ocieplenia brzuszka specjalne urządzonko ( jakieś dymiące coś tam wrzuciła). No i jestem umówiona na kolejną wizytę dzień po transferze, tzn. we wtorek. Chcę jechać, ale mam ciut dylemat, bo to około 100 km w jedną stronę. Zobaczę jak będę się czuła w poniedziałek i wtedy podejmę decyzję. A co wy myślicie? Jechać chyba?

Kinga po transferze zdecydowanie nie jechac. To znaczy ja bym na pewno nie jechala. Lepiej lezec spokojnie... Moze 3 dnia po ale mysle ze nie wczesniej. Ja mialam zalecenie kanapy i od 3 dnia spokojne spacery.

Witam wszystkie starające sie i zaciążone,
jakiś czas temu aktywnie udzielalam sie na tym forum (synek niedlugo skonczy roczek) i wyglada na to ze znowu będę tu częstym gościem.
W następnym cyklu chcemy podejść do crio, nie mogę sie już doczekać! Gdyby nie cesarka zabralibysmy nasze maluchy już pól roku temu.
Więc czekam na @ a ze cykle mam długie, nieregularnie (pco) to mocno sie niecierpliwie:confused2:a z drugiej strony im bliżej tym większy stres.

Gratuluje nowym mamom pozytywnych bet!

reklama
Do góry