reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam do sprzedania nowy, nieużywany lek menopur 1200 j.m.
Lek zakupiłam w Warszawie w aptece przy klinice leczenia niepłodności Invimed. Posiadam oryginalny paragon, lek jest odpowiednio przechowywany w warunkach chłodniczych, termin ważności 07.2014, cena leku na paragonie 1424 zł, ja sprzedam za 1000 zł. Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt szulcmadzia@wp.pl. Dodam, że mieszkam w Toruniu, przeszłam z mężem długą drogę w oczekiwaniu na maleństwo, obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży i jestem przykładem, że cuda się zdażają.

reklama
Molla dziewczyny dobrze piszą. trzymaj się i nie poddawaj.wiem o czym piszesz bo sama przez to przechodziłam. prawie rozstaliśmy się z moim m. staramy się 16 lat wiec różnie bywało. trzeba to przeczekać i nie poddawać się. daj mu chwilę oddechu. trzymam za was kciuki.

Dzięki Gotadora, Hola dziękuję trzymam mocarsko za Was kciukaski:tak:cieszę się, że mam Was tutaj wszystkie dziewczyny, można chociaż trochę się "odstresować" to forum mi się podoba, bo nikt nie wyprasza, nie zamyka go czasowo;-)za słowa pocieszenia, otuchy, własniego zdania na tematy leczenia, czy upragnionych gratulacji:happy: a już byłam na takim:eek::rofl2::tak:;-)

Ostatnia edycja:
Molla po to tu jesteśmy. nikt nawet najblizszy nie zrozumie naszych problemów tak jak inne dziewczyny na tym forum. każda z nas dużo przeszła i musimy trzymac się razem;-)

Hola to święta prawda, tylko tu wiemy, że rozmawiamy z kimś,kto wie, czuje to samo co my:tak:
A co do tamtego forum, to blokowali go moderatorzy:happy:..nawet na kilkanaście dni, zanim odblokowali, to to, które zaczynały stymulację, po odblokowaniu były po wszystkim i akurat na ten trudny czas nie miały z kim pogadać:-(, biedne dziewczyny:shocked2:

Cześć dziewczyny dawno się nie udzielałam i pewnie większość dziewczyn mnie nie pamięta ale cały czas podczytuje to forum i trzymam kciuki za każdą z osobna i głęboko wierzę że wszystkie kiedyś zostaniemy mamami:-),ja sama nic nie piszę bo u mnie nic się nie dzieje, na razie brak funduszy i siły na kolejne próby:-(. Także trzymam kciuki za wszystkie starające się i gratulacje dla tych którym się udało i życzę spokojnego wyczekiwania na maleństwo:-)

Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie nie udzielam sie zbyt często ale czytam was codzień :) pozdrawiam was gorąco tak dla przypomnienia to miałam podane 24/9 dwa blastusie 5 dniowe i 9dpt 3/10 zrobiłam test 2 kreski :) 4/10 powtorzylam tez 2 kreski :) w sumie tak w przeciągu paru dni zrobiłam 4 wszystkie z 2 kreseczkami:) dwa są cały czas na szafce obok łóżka bo sie nie moge napatrzec :)

Tylko teraz nie wiem jak to wszystko liczyć tzn który dziś to będzie tydzień ciąży jak tam czytałam posty to teraz sie pogubilam i nie wiem jak to liczyć już zamotalam sie jutro idę na pierwsze usg dziś mam straszny stres co mi lekarz powie tak sie boje :( gorzej chyba niż przed testem

Lilonka, moroni85, ania32,elala, elcia83,retiolandia :))))))))) wszystkim gratuluje

Lawendowy sen trzymam kciuki za punkcje :)))

Aisha23 tez jutro mam wizytę o której ty masz???

kamilka23, mam taki kalendarz, ustalenie terminu po in vitro, i wg twojego terminu transferu 5 dniowych bl.24/09 i wyszło wg.niego, że jesteś 5 tyg.6dni, termin 12 czerw.2013r

reklama
W internecie musiałabym szukać, gdzieś był napewno i pewno termin by się nie różnił. Mam takie kółko:-) od lekarza, który tym nawet się nie zajmuje;-) tzn. in vitro, byłam jego stałą pacjentką kilku-grubo kilku letnią do stymulacji, jakiś przedstawiciel pewno mu dał:-D i mi dał, bo mu niepotrzebny, dał mi też po IUI i normalny tzn. w normalnym cyklu

Do góry