kamilka253
Zaciekawiona BB
Molla dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie nie udzielam sie zbyt często ale czytam was codzień pozdrawiam was gorąco tak dla przypomnienia to miałam podane 24/9 dwa blastusie 5 dniowe i 9dpt 3/10 zrobiłam test 2 kreski 4/10 powtorzylam tez 2 kreski w sumie tak w przeciągu paru dni zrobiłam 4 wszystkie z 2 kreseczkami dwa są cały czas na szafce obok łóżka bo sie nie moge napatrzec
Tylko teraz nie wiem jak to wszystko liczyć tzn który dziś to będzie tydzień ciąży jak tam czytałam posty to teraz sie pogubilam i nie wiem jak to liczyć już zamotalam sie jutro idę na pierwsze usg dziś mam straszny stres co mi lekarz powie tak sie boje gorzej chyba niż przed testem
Lilonka, moroni85, ania32,elala, elcia83,retiolandia )))))))) wszystkim gratuluje
Lawendowy sen trzymam kciuki za punkcje ))
Aisha23 tez jutro mam wizytę o której ty masz???
Zuzia a powiedz mi czy na tym etapie też mogę? Mam na myśli to, że już w ciąży jestem.