reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam do sprzedania nowy, nieużywany lek menopur 1200 j.m.
Lek zakupiłam w Warszawie w aptece przy klinice leczenia niepłodności Invimed. Posiadam oryginalny paragon, lek jest odpowiednio przechowywany w warunkach chłodniczych, termin ważności 07.2014, cena leku na paragonie 1424 zł, ja sprzedam za 1000 zł. Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt szulcmadzia@wp.pl. Dodam, że mieszkam w Toruniu, przeszłam z mężem długą drogę w oczekiwaniu na maleństwo, obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży i jestem przykładem, że cuda się zdażają.

reklama
Molla dziewczyny dobrze piszą. trzymaj się i nie poddawaj.wiem o czym piszesz bo sama przez to przechodziłam. prawie rozstaliśmy się z moim m. staramy się 16 lat wiec różnie bywało. trzeba to przeczekać i nie poddawać się. daj mu chwilę oddechu. trzymam za was kciuki.

Dzięki Gotadora, Hola dziękuję trzymam mocarsko za Was kciukaski:tak:cieszę się, że mam Was tutaj wszystkie dziewczyny, można chociaż trochę się "odstresować" to forum mi się podoba, bo nikt nie wyprasza, nie zamyka go czasowo;-)za słowa pocieszenia, otuchy, własniego zdania na tematy leczenia, czy upragnionych gratulacji:happy: a już byłam na takim:eek::rofl2::tak:;-)

Ostatnia edycja:
Molla po to tu jesteśmy. nikt nawet najblizszy nie zrozumie naszych problemów tak jak inne dziewczyny na tym forum. każda z nas dużo przeszła i musimy trzymac się razem;-)

Hola to święta prawda, tylko tu wiemy, że rozmawiamy z kimś,kto wie, czuje to samo co my:tak:
A co do tamtego forum, to blokowali go moderatorzy:happy:..nawet na kilkanaście dni, zanim odblokowali, to to, które zaczynały stymulację, po odblokowaniu były po wszystkim i akurat na ten trudny czas nie miały z kim pogadać:-(, biedne dziewczyny:shocked2:

Cześć dziewczyny dawno się nie udzielałam i pewnie większość dziewczyn mnie nie pamięta ale cały czas podczytuje to forum i trzymam kciuki za każdą z osobna i głęboko wierzę że wszystkie kiedyś zostaniemy mamami:-),ja sama nic nie piszę bo u mnie nic się nie dzieje, na razie brak funduszy i siły na kolejne próby:-(. Także trzymam kciuki za wszystkie starające się i gratulacje dla tych którym się udało i życzę spokojnego wyczekiwania na maleństwo:-)

Cześć dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie nie udzielam sie zbyt często ale czytam was codzień :) pozdrawiam was gorąco tak dla przypomnienia to miałam podane 24/9 dwa blastusie 5 dniowe i 9dpt 3/10 zrobiłam test 2 kreski :) 4/10 powtorzylam tez 2 kreski :) w sumie tak w przeciągu paru dni zrobiłam 4 wszystkie z 2 kreseczkami:) dwa są cały czas na szafce obok łóżka bo sie nie moge napatrzec :)

Tylko teraz nie wiem jak to wszystko liczyć tzn który dziś to będzie tydzień ciąży jak tam czytałam posty to teraz sie pogubilam i nie wiem jak to liczyć już zamotalam sie jutro idę na pierwsze usg dziś mam straszny stres co mi lekarz powie tak sie boje :( gorzej chyba niż przed testem

Lilonka, moroni85, ania32,elala, elcia83,retiolandia :))))))))) wszystkim gratuluje

Lawendowy sen trzymam kciuki za punkcje :)))

Aisha23 tez jutro mam wizytę o której ty masz???

kamilka23, mam taki kalendarz, ustalenie terminu po in vitro, i wg twojego terminu transferu 5 dniowych bl.24/09 i wyszło wg.niego, że jesteś 5 tyg.6dni, termin 12 czerw.2013r

reklama
W internecie musiałabym szukać, gdzieś był napewno i pewno termin by się nie różnił. Mam takie kółko:-) od lekarza, który tym nawet się nie zajmuje;-) tzn. in vitro, byłam jego stałą pacjentką kilku-grubo kilku letnią do stymulacji, jakiś przedstawiciel pewno mu dał:-D i mi dał, bo mu niepotrzebny, dał mi też po IUI i normalny tzn. w normalnym cyklu

Do góry