reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki Aisha. Mam nadzieję że uda mi sie do crio podejść jak najszybciej. Pewnie będę mieć jeszcze jakąś serię badań hormonów ale to i tak mniej niż podczas pełnego protokołu. Kurde!!! zawzięłam się!!! poryczę jeszcze trochę a pootem do roboty. teraz się będę martwić żeby się moje robaczki z zimowiska dobrze obudziły. Zawsze coś:shocked2:. Czekam niecierpliwie na twoje wyniki i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

reklama
Tosiu ja miałam transfer dokładnie 14.06, a następny 30.08 a tylko dlatego miałam ponad jeden cykl przerwy bo z poprezdniej stymulacji zostawili mi mnóstwo pęcherzyków których trzeba się było pozbyć przed następną żeby wszystko było jak nalezy. Tak naprawdę to zależy od organizmu i decyzji lekarza prowadzącego. a gdzie się leczysz?

Karamel, mnie tez az scinelo w sercu jak przeczytalam Twoja opowiesc.Niesamowite. I zobaczysz,ze bedzie dokladnie tak jak mowila mala Tamarka. Dlatego nie zamartwiaj sie juz niepotrzebnie.

Hola,mnie po ostatnim nieudanym podejsciu lekarka kazala czekac na @, nastepnie odczekac jeden cykl. U mnie sie to troche przeciagnelo poniezwaz @ nie chciala przyjsc a pozniej byla przerwa urlopowa. Podchodzilam na cyklu naturalnym. Mialam tylko badnie estardiolu i LH oraz usg w 12 dniu cyklu. Zastrzyk na pekniecie pecherzyka , po 2 dniach owulacja a nastepnie po 5 dnicah crio (po 5 dnicah bo mialam podane 5dniowe sniezynki)

agapl - a dziekuje ci bardzo ja mniewam sie dobrze. Te studia ktore ostatnio zaczelam mialy mi pomoc w zabiciu czasu oczekiwania na crio no i tak sie stalo takze trafiona metoda. Nie ukrywam ze troche zapomnialam o sobie i teraz to wy zaprzatacie moja glowe. Doslownie czytam was co kilka godzin pelna wiary ze zobacze same pozytywne wiesci i nadziwic sie nie moge jek tenm cza szybko leci.
Ja w czwartek rano lece na sprawdzenie efektow wyciszania i jak wszsystko bedzie dobrze to juz w sobote do Hiszpanii albo Grecji na tydzien poleniuchowc polecimy.
:-)

Powodzonka

Lucy czekam na Twoja piekna betke dzisiaj,

Eevlee a ty kiedy testujesz?

Hola jesteś bardzo silną kobitką i Twój organizm się bardzo szybko regeneruje :tak: Ja już miałam 1 @ po nieudanym podejściu bez tej z odstawienia tabletek bo jej nie liczę i powiem Wam, że jak wczoraj byłam na usg to było aż 21 malutkich pęcherzyków na jednym jajniku :szok: i dr powiedział, że to pozostałości po stymulacji. Ale co mnie cieszy - owulka była czyli powoli wraca wszystko do normy.

karamel1981 - to zazdroszczę, bo mi niestety wyszło, że nie mam przeciwciał i w ciążu będę wszelakie zwierzęta omijała szerokim łukiem, nawet 2 moje własne kochane psiaki, tak na wszelki wypadek ;-)

Elala, dobrze ,ze studia zakrzataly Ci glowe i nie myslisz za duzo o crio. Wakacje tez dobrze pomyslane. Odreagujesz i odpoczniesz ,zeby swiezymi, silnymi silami i pelnia optymismu podejsc do crio. :tak:

TOsia, super,ze ogranizm wraca do normy. Bedziesz mogla nieglugo dzialac ;-)

reklama
Witajcie!
Widzę dużo nowych koleżanek,czytam Was na bieżąco i MOCNO KIBICUJE, oby wszystkie bety wyszły Wam pozytywnie. Pamiętajcie,czasami kiepski początek ma super finisz, u mnie wszystko szło nie tak a teraz mam w brzuszku chłopca i dziewczynkę, którzy nieźle kopią!!!Uważam,że nikt inny nie zasłużył tak na dziecko,jak my czyli osoby, które pragniemy ich najbardziej na świecie i dzielnie walczymy!!!

Całuję i przesyłam ciążowe fluidy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry