reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

lolitka no tylko pogratulować i pozazdrościć;-) synus sliczny:-)
gienek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! powiem ci że ja kompletnie nic nie czułam i nawet na koniec stymulacji nie miałam za specjalnie dużego brzucha, nie wiekszy niz normalnie dopiero po punkcji mnie wzdeło a miałam dość sporo tych pecherzyków:-)wiec nie martw sie na pewno jajeczka rosna i zycze ci zebys miała dużo pieknych jejeczek:-)
marcikuk to super że wszystko ok:-)
a gdzie sie podziała EWA?????? nic nam nie napisała czy sie udało:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co sadzicie o akupunkturze ? czy ktoras z was o tym slyszala i czy pomoglo maz znalazl w necie ze to zwieksza szanse na udany transfer i sie tak zastanawiam czy by nie sprobowac?

miska126- to chyba sie zastanowie :) zobacze ile zabiegow pokryje mi kasa chorych tylko musze dokladnie wiedziec ile przed transferem ?

reklama
hej dziewczyny
Jak to jest przy antykoncepcji z Ibupromem? Można łączyć? Ja biorę Marvelon. Tak mnie dzisiaj głowa bolała ze musiałam łyknąć ibuprom a teraz sie zastanawiam czy łykać ten Marvelon? :baffled:

Do góry