reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miśka - pewnie co klinika to inne metody, zleci do soboty ( ja progynove biorę od 5d.c cały czas ) i teraz od dzisiaj dowalił mi niezły zestaw:-D, właśnie wstałam i ciachnął mi M zastrzyk - hehehe. Co do zarodków to trochę się rozczarowałam bo w planach było podanie 1 zarodka i cały czas w sumie tak rozmawialiśmy, w razie czego aby pozostał jeszcze 1 a tu Pani embriolog mi mowi, że oni mrożą po 2. Lekarz cały czas mówił: zobaczymy jaki będzie jeden - jeśli słaby to ewentualnie się rozmrozi drugi. A tu całkiem inna informacja od niej. Ma to jeszcze skonsultować z lekarzem i mam w poniedziałek wieczorem do niej zadzwonić:confused2:
winki80 - synuś śliczny, pozdrawiam

reklama
Meg- no to jestem ciekawa co Ci powiedzą, bo u mnie też mrożą po 2 i też jakby co to mówili i 1- ja akurat ten dylemat teraz mam z głowy, bo tylko jeden nam został, ale jestem ciekawa jak rozwiążą sprawę

Meg- no to jestem ciekawa co Ci powiedzą, bo u mnie też mrożą po 2 i też jakby co to mówili i 1- ja akurat ten dylemat teraz mam z głowy, bo tylko jeden nam został, ale jestem ciekawa jak rozwiążą sprawę
sylha - sądzę, że będą rozmrożone dwa, bo jaki jest sens rozmrozić oba i potem ten drugi ponownie zamrozić? No niby jest taka ewentualność, ale generalnie straci on wiele na wartości bo ponoć są to duże, ładne zarodki. W sumie to szkoda, bo nastawiłam się na jeden a najgorsze jednak jest to, że wprowadzono nas w błąd moim zdaniem znaczący.
miśka - a Tobie coś jeszcze przepisze oprócz progynowy? aaa i pierwszy raz dostałam luteine pj. Ona się tak długo rozpuszcza? No szok chyba z pół godziny:-D

czesc dziewczynki! co tam slychac? ja jakos na tych antykach spac nie moge i 7 rano a ja juz oczy jak 5zł:-(
w srode mam usg, zobaczymy co tam w trawie piszczy...caly czas boje sie o te torbiele na jajnikach czy one bardzo mi nie beda przeszkadzac w stymulacji i potem w zagniezdzaniu...
stad pytanie do kobie, ktore tu sa i choruja na endometrioze...wy jestescie po laparo? macie torbiele i podchodzicie normalnie do IVF?
gieniek...gdzie jestes? :) jak sie czujesz?
Meg...kochana ja nie wiem czy rozmrozone zarodki mozna pownownie mrozic, chyba nie:confused:

reklama
Do góry