reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka no tylko pogratulować i pozazdrościć;-) synus sliczny:-)
gienek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! powiem ci że ja kompletnie nic nie czułam i nawet na koniec stymulacji nie miałam za specjalnie dużego brzucha, nie wiekszy niz normalnie dopiero po punkcji mnie wzdeło a miałam dość sporo tych pecherzyków:-)wiec nie martw sie na pewno jajeczka rosna i zycze ci zebys miała dużo pieknych jejeczek:-)
marcikuk to super że wszystko ok:-)
a gdzie sie podziała EWA?????? nic nam nie napisała czy sie udało:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co sadzicie o akupunkturze ? czy ktoras z was o tym slyszala i czy pomoglo maz znalazl w necie ze to zwieksza szanse na udany transfer i sie tak zastanawiam czy by nie sprobowac?

miska126- to chyba sie zastanowie :) zobacze ile zabiegow pokryje mi kasa chorych tylko musze dokladnie wiedziec ile przed transferem ?

reklama
hej dziewczyny
Jak to jest przy antykoncepcji z Ibupromem? Można łączyć? Ja biorę Marvelon. Tak mnie dzisiaj głowa bolała ze musiałam łyknąć ibuprom a teraz sie zastanawiam czy łykać ten Marvelon? :baffled:

Do góry