reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ilka gratulacje pieknie przyrastajacej bety nie marwt sie na zapas na pewno wszystko dobrze sie skonczy:)
agavva tak dobra klinika ale jeszcze wazniejsze jest dobre labo;)

reklama
joweg ja robiłam test 8 dnia po transferze....i była blada krecha druga :)ale ewidentnie była:)zarodki były 3 dniowe.....a 2 kwietnia minęła mi rocznica transferu:):):)

Bąbel nam rośnie.....
A w ogóle hej babencje!!!!!!!!:)
Dawno mnie nie było...:(Wiecie może kiedy po cesarce mogę zgłosić się po odbiór mrozaczków????
mi mowili ze trzeba rok odczekac...
mnie z poniedzialku na wtorek w nocy sponieweralo stracznie czyms sie podt´rulam albo mialam grype zoladkowa...masakryczna noc,,wczoraj caly dzien dochodzilam do siebie no i mam stresa czy z okruszkim wsio ok:(bralam wegle i staralam sie duzo pic ile sie da wczoraj to praktycznie non stop pilam tylkow wieczorem zglodnialam i zrobilam rosolek...makabra...

hej a ja bylam dzis zrobic dokadnie tarczycy :) wiecie o tym ze jak ma sie problemy z tarczyc to zwieksza 4 krotnie szanse na poronienie :szok: bylam w szoku jak to uslyszalam !!!! a w klinikach nieplodnosci badaja tylko podatwowe TSH, i koleznace sie nie udalo teraz zrobila ta tarczyce i sie okazalo ze musi brac leki i te to moglo spowodowac ze sie nie udalo hmmmm

a tak pozatym to siedze w domu na chorobowym :)

Ostatnia edycja:
Joweg- nie wiem, macie inne zasady. U nas jak nam nie wychodziło to pierwsze co to dostałam skierowanie na badanie tarczycy....

Agavva- wpadnij na ploteczki opolanek:-)

Ostatnia edycja:
sylha, marcikuk - mąż dzwonił do Ostrawy, lekarz składał nam gratulacje, wczoraj miał wolne ale dzwoniła do niego Pani embriolog, żeby powiedzieć, że mi się udało:)
w ogóle pocieszył nas i powiedział, że mam nie robić co 2 dni bety bo to zbędny stres i mam starać się prowadzić niewyczerpujący tryb życia (niestety muszę chodzić do pracy);
powiedział, że plamienia moga być i nadal mam brać 3x2 dziennie utrogestan (czyli progesteron) i prednison
a ok. 20-ego mam przyjechać na usg, usłyszeć serduszko albo serduszka!
sylha - pierwsze badania robiłam na zlecenie kliniki w Polsce i też kazali robić mi tarczycę

ika9 - no widzisz wiec się już nie martw skoro Ci lekarz powiedział ze tak może być. Do pracy tez zacznę chodzić od poniedziałku a po pracy nogi do góry i odpoczywamy. A masz już jakieś objawy????
Głowa do góry i się cieszymy bo JESTEŚMY W CIĄŻY !!!

reklama
Do góry