reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to ja chyba pojde na bete 7 dnia :d nie bede sie nakrecac za dlugo wtedy bo te 12 dni ktore kaza nam czekac to 12 dni za dlugo hehehe, milego dnia kobitki :)

Uf zaległości nadrobione- niedługo to całą książkę można by nap0isać z tych postów tyle tego jest:)

ika- gratulacje wielkie:)

JoM u nas nadal nic nie wiadomo:( dawczyni miała iść dziś do gina, ale nie poszła. podobno idzie jutro, a ja nadal nic nie wiem żadnych szczegółów. Zaczynam się denerwować!

betki mi nie zrobili bo lekarka powiedziala ze tutaj nie robia raczej a poza tym skoro mi 7 testów potwierdziło ciąże to co ja jeszcze chce. w poniedzialek jestem umowiona z położna bo tutaj położną prowadzi ciążę.

aniloeczek - glowa do gory juz blizej niz dalej

joweg ja robiłam test 8 dnia po transferze....i była blada krecha druga :)ale ewidentnie była:)zarodki były 3 dniowe.....a 2 kwietnia minęła mi rocznica transferu:):):)

Bąbel nam rośnie.....
A w ogóle hej babencje!!!!!!!!:)
Dawno mnie nie było...:(Wiecie może kiedy po cesarce mogę zgłosić się po odbiór mrozaczków????

szarlotka..kochana a przypomnij nam czemu ty mialas IVF? i czytam, ze mialas podane dwa zarodki a zostal z toba jeden, tak?
no a jak tam maluszek sie miewa? mamusia szczesliwa?:-):tak:

reklama
Do góry