reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

marcikuk - powiem Ci więcej, lekarz ocenił, że jest tylko 5% szans na poronienie
tylko praca mnie męczy, siedzę już taka wypruta, ale po pracy planuję te nogi wyłożyć do góry:)
u mnie z objawów to bóle brzucha i to nieszczęsne plaamienie, tylko te bóle brzucha to podobno raczej po stymulacji
no i strasznie się cieszę, bo powiedział, że jestem w ciąży, huurra!

reklama
Ika - no widzisz, wiec nic się nie martw. A w pracy powiedziałaś bo w ciąży to chyba jakieś przerwy większe ci przysługują.
Bole brzucha mogą być, moja siostra chyba do 4 miesiąca miała bóle jak na @ w tym czasie co by miała dostać. Lekarz jej się kazał nie martwic. Ja zauważyłam u siebie zmianę w piesiach. Bola niemal od początku, a ostatnio takie jakby pełniejsze się zrobiły i twardsze.
A już niedługo zobaczymy nasz bąbelki na usg i dowiemy się ile ich tam u nas rośnie :-):-):-)

ika super ciesze sie bo takie wiadomości podnosza nas starajacych sie na duchu i nie przejmuj sie tymi plamieniami bo moja siostra tez miała takie jak ty i dziś ma zdrowa coreczke:)
marcikuk, ika ciekawe ile serduszek macie w brzuszku:) ciesze sie bardzo i wierze że niedługo też bede sie cieszyc z ciąży tak jak wy:-)

marcikuk - nie powiedzialam bo nie chce zapeszać, tym bardziej, że wiem, że nikomu się to nie spodoba
bardzo ale to bardzo się pilnuję i jak przed chwilą trochę zaczęły trząść mi się ręce, to zrobiłam sobie odpoczynek;
co do piersi to nie mam objawów ale w pierwszej ciąży też nie miałam
a co do bąbelków, to mąż się pytał lekarza, ale ten stwierdził, że nie jest w stanie nic wyrokować

miska 126 - a długo miała te plamienia i czy też była po in-vitro
a tak poza tym to dziękuję Ci za dobre słowo i życzę Ci, abyś dołączyła do ciężarówek jak najszybciej

Hej dziewczynki:) ja nareszcie dostałam wiadomość: moja dawczyni była dziś na wizycie u doktora i dostała antyki Stediril30 ma to brać do 4 maja a później stymulacja. wieczorem zadzwonię do lekarza i zapytam się co ja w tym czasie mam robić.
Chciałabym, żeby udało się zrobić transfer na koniec maja....

aniołeczek - to dobrze że są już nowe wiadomości i coś zaczyna się dziać.
Maj już w zasadzie niedługo więc szybko zleci. Tak koniecznie zadzwoń do lekarza co masz robić ale z tego co widzę to też chyba dostaniesz anty albo progynova. Zresztą nie ma co zgadywać wieczorem się dowiesz.
Daj znać oczywiście po rozmowie.

Ika- prawda, że piękne uczucie?!?!:-):-):-):-) odnośnie tych plamień to możesz tak jak Lola pisała zbadać sobie progesteron, no i szkoda, że musisz pracować, ale po pracy to grzecznie daj się obsługiwać:-D

anileczku - no widzisz już blisko musisz się uzbroić w cierpliwosc. W medycynie na wszystko czasu potrzeba. Daj znac po rozmowie z lekarzem.

sylha - jak tam twoje mdłości meczą cie jeszcze???

reklama
Do góry