reklama
Bety72
Fanka BB :)
magdusia - gratuluje:-)
kaska31 - w którym dniu po transferze robiłaś sikańca? No i czy sprawdzałaś go jeszcze raz czy bladziocha nie wyszła - bo ja po godzinie z kosza wyciągnęłam w 9dpt i przez kolejne 2 dni też blada wychodziła po kilkunastu minutach.
Joweg marsz do gina, możesz sobie tym czekaniem zaszkodzić!!
Aisha_23 ma USG dopiero w środę
kaska31 - w którym dniu po transferze robiłaś sikańca? No i czy sprawdzałaś go jeszcze raz czy bladziocha nie wyszła - bo ja po godzinie z kosza wyciągnęłam w 9dpt i przez kolejne 2 dni też blada wychodziła po kilkunastu minutach.
Agniecha75
Zaciekawiona BB
A wszystkiego po równo, mam opakowania po 50 g. A kurację stosuje się 1 miesiąc picia, 1 tydzień przerwy, 2 m-ce picia, 2 tyg. przerwy, 3 m-ce picia i 3 tyg. przerwy, a potem apiać od nowa...
Przy czym w lutym mam planowany transfer, więc nawet nie zdążę skorzystać z całej procedury. Chyba, że się znowu nie uda , no to będę pić dalej.
Przy czym w lutym mam planowany transfer, więc nawet nie zdążę skorzystać z całej procedury. Chyba, że się znowu nie uda , no to będę pić dalej.
Agniecha75
Zaciekawiona BB
agniecha75- nie agdaj gluot musi sie udac bo jak nie to zobaczysz znajede cie i nakopie do tylka !!!!:-):-):-)
Zapraszam
Bety72
joweg..........nie przeginaj :-)Mój mąż jedzie jutro na Niemcy i uważaj bo każę mu Ciebie odszukać :-)
bety72- to go zapraszam hehhe ale chyba zbiera sie na okres bo glowa mnie muli t juz wzielam tabletke na migrene tylko nie wiem czy to z tego ze okes sie zbliza czy ze nie jadlam nic caly dzien :/
agniecha75- zartowalam kochana trzymam za ciebie kciuki za nas wszytskie ja w majuz chyba podchodze do crio
agniecha75- zartowalam kochana trzymam za ciebie kciuki za nas wszytskie ja w majuz chyba podchodze do crio
Magdusia 31
Dziewczyny dzięki za dobre słowa-bardzo to pomaga
Bety72
joweg Tobie od dwóch tygodni się zbiera na @ :-):-):-) Uparciuch!!! Poczekaj kiedyś Cię dopadnę..hihihih
reklama
kaska31
byla blada kreska teraz wyciagnelam z kosza i patrze zciemniala troszke a sikanca robilam z moich wyliczen wychodzi 12 dzien po transferze,sikanca robilam rano jak widzialam niebyla jedna krecha tylko dwie jedna ciemna a druga jasna.magdusia - gratuluje:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: