reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za wsparcie :-)
Magdusia moje gratulacje!!!! cieszę się Twoim szczęściem :-) życzę spokojnych 9 miesięcy :-D
Kaska może Jo.M ma racje może, jeszcze nic straconego, może faktycznie za szybko ten test zrobiłaś. Poczekaj do testu z krwi, ja trzymam kciuki ;-)

reklama
Witajcie Panie, jeszcze raz życzę Wam dużo szczęścia i spełnienia tego największego marzenia:-)

kaska
- jeszcze się poddawaj, spójrz na przypadek Magdusi, moja siostra przy naturalnej ciąży też miała negatywnego sikańca, a za 2 dni wyszła ładna betka. Trzymaj się!

Magdusia - ogromne gratulacje:-D

kaska31 - rybka zrób betkę, sikańce często zawodzą. Trzymam kciuki, żeby się udało

oj ta nasza Magdusia.... ja tu jak na szpilkach siedziałam a tu proszę. Jeszcze raz gratuluję ;-)

A my idziemy jutro na wizytę na 19-ą, po pracy muszę jeszcze odebrać betkę i progesteron. Już nie mogę się doczekać :-) Ciekawe, czy już będzie serduszko (a może serduszka ;-)), chociaż pewnie jeszcze za wcześnie. Dam jutro znać. Buziaki!!!

Dziewczyny, za namową znajomych zaczęłam korzystać z usług refleksologa. Chyba nic innego mi nie pozostało, jak tylko w ten sposób przygotować się do kolejnej próby. Przepisano mi mieszankę ziół na płodność i zobaczymy jaki będzie efekt. Podobno torbiel, której nie mogę się pozbyć, ma zostać zniwelowana. Co Wy na to? Czy któraś z Was miała z taką osobą doczynienia?

Jestem babą mocno stąpającą po ziemi, ale jak już konwencjonalne metody zawodzą, to co mi tam....

Agniecha - ja ze dwa lata temu kupiłam sobie ziółka na płodność - mieszankę według sprawdzonej receptury na określoną dekadę cyklu. Z dwa tygodnie popiłam i dałam sobie spokój. Ale ziółka nie powinny zaszkodzić, chociaż są i takie co powodują skurcze i przy staraniach nie można zażywać. Także wszystkiego można spróbować, aby z główką. Powodzenia nasza Czarodziejko :tak:

magdusia31- Gratuluje mamcia !!!!:D
milla- @ nie przyszla a do gina jeszcze mam czas isc :D
kaska31- jestesmy z Toba

dziewczyny co jest z aisha_23 ???? miala isc dzis na usg !!!!

agniecha75- co do mieszanki ziol to znajoma podchodzia do in vitro niestety 6 razy i nic potem zaczela pic ziola i za 7 szczesliwym razem zaskoczyla podwojnie :)
pisz lepiej jaki sklad ziol masz to tez se kupie razem bedziemy pioc to ochydztwo :D

reklama
joweg - proszę Cię bardzo: szyszka chmielu, ziele przewrotnika, ziele krwawnika, liść ruty, ziele nostrzyka, kwiat lawendy, kłącze tataraku, kwiat nagietka i owoc róży - wszystko wymieszać - łyżeczkę ziół zalać szklanką gorącej wody i pić 3x dziennie po szkl. przed posiłkami. Nie jest to takie złe.
Ale może na razie Ty tego nie pij, tylko poczekaj na @ albo na cud:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry