reklama
kaska31
Fanka BB :)
w srode mam badanie krwi ale ja czuje ze sie nieudalo to porostu sie czuje.kaska31 Bardzo mi przykro kochana , ale jeżeli mówisz o teście sikanym to jeszcze nic straconego. Często tak jest że mimo wysokiej bety test nie wychodzi. Jeżeli masz możliwość zrobić badanie krwi to nie ma na co czekać.
Lilu19
Jo.M- jak bym miala pieniążki odłożone to już bym pewnie podchodziła, no ale niestety musze najpierw uzbierac kasiorkęi tak mi gdzies zejdzie z 4-6 miesiecy :-(ale luty-marzec wybieram sie na urlop do PL i wtedy chciałabym zaliczyć 1 wizytę w klinice, tylko jeszcze nie wiem na którą się zdecyduję
kaska31
Zostaje mi sie opic.kaska31- bardzo mi przykro ale powiem ci ze ja tez to czulam, nie jest ci napewno latwo zadnej z nas nie jest ...... trzymja sie
kaska31
moj to sie wsciekl poprostu on odczytal test. i zastanawia sie jak to mozliwe ze sie nieudalo. ja mysle ze przez sres mialam go troszke.
Magdusia 31
Hej dziewczyny w Nowym Roku!
Roxi witaj:-)
Muszę się Wam do czegoś przyznać, ale od razu na swoje usprawiedliwienie dodam,że nie chciałam zapeszać-zrobiłam bętę w piątek w 10 dobie po transferze, ale wynik dziś odebrałam i wynosi 109.Zrobiłam też teraz test po południu i wyszła tak długo oczekiwana druga krechaJutro w 14 dobie po transferze powtórzę betę i zrobię progesteron-mam nadzieje, że ładnie przyrośnie.
Nie dociera jeszcze to wszystko do mnie
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie i za Was też cały czas trzymam kciuki.
Muszę się Wam do czegoś przyznać, ale od razu na swoje usprawiedliwienie dodam,że nie chciałam zapeszać-zrobiłam bętę w piątek w 10 dobie po transferze, ale wynik dziś odebrałam i wynosi 109.Zrobiłam też teraz test po południu i wyszła tak długo oczekiwana druga krechaJutro w 14 dobie po transferze powtórzę betę i zrobię progesteron-mam nadzieje, że ładnie przyrośnie.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie i za Was też cały czas trzymam kciuki.
kaska31
Moje gratulacje.Hej dziewczyny w Nowym Roku!
reklama
bardzo mi przykro kochana, ze nie wyszlo:-( nie martw sie, trzeba sie starac dalej i nie poddawac...sciskam cie mocno ! <tuli>Wiam was kochane wlasnie zrobilam test niestety nic z tego wyc mi sie chce. Wiedzialam ze ta bedzie czulam to.
a kolei tobie Magdusia gratuluje kochana, ale jestes, ze nic sie nie przyznalas:-) cudownie, dajesz nadzieje, ze moze sie udac!
joweg...gdzie masz @? hahaha...a kiedy idzesz do gina?
Podziel się: