reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agniecha75- w cuda nie wierze hehe :D no i czekam na malpe a po ile gram to wszytsko czy po rowno ? to na plodnosc tak ?:D i to caly cykl mozna pic czy jak?

reklama
magdusia - gratuluje:-)
kaska31 - w którym dniu po transferze robiłaś sikańca? No i czy sprawdzałaś go jeszcze raz czy bladziocha nie wyszła - bo ja po godzinie z kosza wyciągnęłam w 9dpt i przez kolejne 2 dni też blada wychodziła po kilkunastu minutach.
Joweg marsz do gina, możesz sobie tym czekaniem zaszkodzić!!:wściekła/y:

Aisha_23 ma USG dopiero w środę

A wszystkiego po równo, mam opakowania po 50 g. A kurację stosuje się 1 miesiąc picia, 1 tydzień przerwy, 2 m-ce picia, 2 tyg. przerwy, 3 m-ce picia i 3 tyg. przerwy, a potem apiać od nowa...
Przy czym w lutym mam planowany transfer, więc nawet nie zdążę skorzystać z całej procedury. Chyba, że się znowu nie uda:baffled: , no to będę pić dalej.

agniecha75- nie agdaj gluot musi sie udac bo jak nie to zobaczysz znajede cie i nakopie do tylka !!!!:-):-):-)
bety72- nie mam czasu isc do ginekologa :) moze w przyszlym tygodniu :)

bety72- to go zapraszam :) hehhe ale chyba zbiera sie na okres bo glowa mnie muli t juz wzielam tabletke na migrene tylko nie wiem czy to z tego ze okes sie zbliza czy ze nie jadlam nic caly dzien :/
agniecha75- zartowalam kochana :) trzymam za ciebie kciuki :) za nas wszytskie :) ja w majuz chyba podchodze do crio :)

reklama
magdusia - gratuluje:-)
kaska31 - w którym dniu po transferze robiłaś sikańca? No i czy sprawdzałaś go jeszcze raz czy bladziocha nie wyszła - bo ja po godzinie z kosza wyciągnęłam w 9dpt i przez kolejne 2 dni też blada wychodziła po kilkunastu minutach.
Joweg marsz do gina, możesz sobie tym czekaniem zaszkodzić!!:wściekła/y:

Aisha_23 ma USG dopiero w środę
byla blada kreska teraz wyciagnelam z kosza i patrze zciemniala troszke a sikanca robilam z moich wyliczen wychodzi 12 dzien po transferze,sikanca robilam rano jak widzialam niebyla jedna krecha tylko dwie jedna ciemna a druga jasna.

Ostatnia edycja:
Do góry