Dziękuje wam wszystkim za miłe słowa
))))
Ja wam wszytskim , ,życzę mega pieknych betek !! A jeśli chodzi o bliźniaki to raczej odpada gdyż miałam podaną jedną blastkę
....no chyba , że się podzieliła ale na tym etapie to raczej nie mozliwe - tak mi się wydaje , nie znam się hmmm a może
hmmm ???
wera - mnie lekarz kazał odstawić clexane i nie wiem czy to nie zagrozi ciąży ? wiem , ze kobiety biorą całą ciążę a nawet dłużej , widze , że ty tez masz spory przyrost bety w % choć ja mam jakąś mega wielką i itrochę się tym martwię
anja - może coś w ty jest co piszesz , że zimy sa jakieś plodniejsze
, bociany poleciały już dawno a my latamy po klinikach i lekarzach i same bierzemy sprawy w swoje ręce , z doświadczenia tez wiem , że wiele par , dziewczyn odpuszcza sobie latem w wakacje te całe procesje od lekarza do lekarza , potem do apteki , laboratorium , aby potem ze zdwoją siłą działać na jesienią i zimą hahah
ptencer - musi się udać ! trzymam kciuki ...bo objawy są dobrze rokujące
)))
lolitka - baaaaardzo trzymam kciuki za twoje powodzenie , tymbardziej , że u ciebie to cała wyprawa , gratuluję siły i z niecierpliwością czekam na wynik pięknej betki
)
mi mi - co u ciebie ? kiedy jedziesz na zimowisko po maluchy-zmarźluchy ?
)
Powiedźcie mi proszę jak często mam teraz powtarzać betę bo nie byłam jeszcze u lekarza ? Co myślicie o odstawieniu clexane w tak wczesnej ciąży - czy nie zagrozi to jej rozwojowi ? Pomożcie pliiiis . No i ten mega wielki przyrost bety , niby mieści się w normach ale zamiast przyrosnąć 112 % to u mnie jest jakieś 400 % - czy to normalne ? Tak bardzo się boje , ze okaże się , że to jakieś puste jajo albo coś innego złego
. Znowu sobie nabiłam głowę .....ech ...