reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

robie teraz w bialystoku.... wiec se mieszkanie wynajelam na 2 tygodnie na czas stymulki, punkcji i transferu
trza w polsce cos zadzialac - moze jakies laboratoria maja lepsze na te moje nieszczesniki coby ich wiecej sie rozwijalo

reklama
ano oby oby.... ale ja na luza podchodze. bez oczekiwan. co ma byc to i tak bedzie
z tym podejsciem w kraju to klopot bo bilety lotnicze kupowane w ostatniej chwili drogie, z kolei ciezko przewidziec jak cykl sie ulozy itd. zeby je kupic juz teraz. logistyka jest ciezka z tym wyjazdem. ale damy rade - jak zawsze:)

wera86-> Boze jak fajowo:-)daj koniecznie znac jak beta
hej co u ciebie??
robie teraz w bialystoku.... wiec se mieszkanie wynajelam na 2 tygodnie na czas stymulki, punkcji i transferu
trza w polsce cos zadzialac - moze jakies laboratoria maja lepsze na te moje nieszczesniki coby ich wiecej sie rozwijalo
a ja myślałam że Ty i tak w PL mieszkasz?
coś mi sie pokiełbasiło:eek:

hej dziewczyny ...dawno się nie odzywałam , mało pisałam ale cały czas was śledziłam , a siedziałam ciuchutko bo....byłam na drugim crio i wiecie co ....
UDAŁO SIĘ , UDAŁO :))))
beta w 11 dpt. 476
beta w 14 dpt. 1842

...dla mnie to wciąż niemożliwe , teraz się martwie , ze ta beta za szybko rośnie ( moja lekarka mówi , że bardzo ładnie ) , a lekarz kazał mi odstawić clexane - moja dawka 40mg. prosto w brzuch - czy to bezpieczne zeby tak odstawić ? Przeciez kobiety biorą te zastrzyki do konca ciąży . Dodam , że u mnie wskazań nie było i brałam je tylko tak dla pewności .

mi mi - przepraszam , że nie odpisywałam na twoje pytanie ale pomyślałam , ze jak będę milczeć i nikomu nic nie powiem to może sie uda , takie moje '' czary-mary '' :)

wera - gratuluję !!! trzymam kciuki za ładny wzrost :)))

lolitka - ojjj szkoda twojej głowki , a dzieciaki pewnie się kiedyś ucieszą , że mają taką szaloną matkę :) , życzę szybkiego powrotu do formy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dodora-> super, gratulacje.
lopop-> w czwartek robie bete, wiec wowczas wiadomo co i jak. Powiedz co tam u Ciebie Kochana?
Na razie zadnych objawow poza mega, mega duzymi piersiami (nie wiem czy to progesteron tak moze wplywac, czy moze fakt, ze wlasnie dzis powinnam dostac okres) i bolu w pachwinach-> ale na to pewnie tez jest inne wytlumaczenie. Staram sie nie wynajdywac u siebie objawow, bo nie chce sobie nic wmawiac.
Obawiam sie tylko o mojego meza w razie jak sie nie uda. On ma taka straszna wiare w sukces, a ja zas wiem, ze nie zawsze za pierwszym razem sie udaje, choc tak bardzo bym tego pragnela.
Dziewczyny, czy progestreon moze miec wplyw na wydluzenie cyklu. Ja zawsze jak w szwajcarskim zegarku co28-28 dni, a jak na razie okresu brak.

reklama
Ale newsy dziewczyny, wera i dodora - gratulacje kochane!!!
Slyszałyście o tym że podobno w okresie zimowym więcej kobiet zachodzi w ciąże? Dlatego to jakaś nadzieja dla tych które są przed lub w trakcie (dla mnie też ), trzymam kcikuki za nas wszystkie! :tak:

Do góry