Ja mam uczulenie na ten lek. Wysypało mnie po nim ...Dziewczyny, które przyjmowały progesteron besins 200 mg, czy miewalyscie zawroty 1.5h po przyjęciu leku? Dziś wzięłam oprócz 3x ultragestan i mnie tak "siekło" jakbym byłam pijana konkretnie...zawroty głowy. Jutro już nie wezme bo tragedia. Miala któraś tak? Na sztucznym kiedyś brałam 3x dziennie i tez nawet auta prowadzić nie mogłam.. Teraz na naturalnym może sam ultragetan 200mg wystarczy..
reklama
Ja wcale. Pan doktorek powiedział no już proszę bardzo iść opróżnić pęcherz...Ile leżycie po transferze w klinice? 30 min?15min? Czy wcale? I kiedy idziecie się wysiusiać...?
Nutka 1533
Fanka BB :)
Zawsze każą leżeć u mnie 20 min, ale przy ostatnim tranferze miałam tak pełny pęcherz, że pielęgniarka się śmiała, że mi się przelewa. Kazali mi 5 min poleżeć, lecieć się wysikać i wrócić na pozostałe 15 min. Nie zaszkodziło i ciąża 18 tydz. terazIle leżycie po transferze w klinice? 30 min?15min? Czy wcale? I kiedy idziecie się wysiusiać...?
Orchidea33
ja jechalam do Katowic z Krakowa sama na transfer. Dodatkowo mialam podawany Atosiban. Nie bylo zadnych przeciwskazan.Dziewczyny, jechaliście kiedyś same samochodem na transfer? Mam syna chorego, na antybiotyku...mąż zostanie z nim w domu a ja sama na transfer. Jak nie ma przeciwwskazan do jechania samochodem to chyba prowadzenia też...?
Orchidea33
u mnie bylo z 15 min. Lezalam dluzej ze wzgledu na Atosiban. I u mnie nie musialam być z pelnym pecherzem (uffff...). Moj lekarz lepiej widzi z pustymIle leżycie po transferze w klinice? 30 min?15min? Czy wcale? I kiedy idziecie się wysiusiać...?
zamiast kalendarza wolę przejąć brzuch boziuuu ja to byłam jak słoń nie tylko się czułamNiee Pani . Ogólnie czuje się jak słoń ale mam tylko 5 kg na plusie . Ale widzę, że mój królewicz zaczyna ostro rosnąć więc zobaczymy na ilu skończę .
Od lutego nie jestem już „szefową”, możesz przejąć moje obowiązki. Kalendarz czeka
Ruda08
Za 2 miesiące Ci go opchnezamiast kalendarza wolę przejąć brzuch boziuuu ja to byłam jak słoń nie tylko się czułam
Kiedy w końcu idziesz na transfer ? Prosić Cię mam czy co ?
Madame JS
Wcale.Ile leżycie po transferze w klinice? 30 min?15min? Czy wcale?
Od razu.I kiedy idziecie się wysiusiać...?
Madame JS
Widać na pewno lepiej, bo rzeczywiście pęcherz daje wielką czarną plamę na ekranie. Ale tu raczej chodzi o pozycję macicy przy wprowadzaniu transferu...u mnie bylo z 15 min. Lezalam dluzej ze wzgledu na Atosiban. I u mnie nie musialam być z pelnym pecherzem (uffff...). Moj lekarz lepiej widzi z pustym
reklama
Nutka 1533
U mnie w klinice wymagają pełnego pęcherza bo w tedy macica jest lepiej widoczna. Raz na transfer miałam pusty i pielęgniarka musiała mocno naciskać aparatem do usg żeby było coś widać a jak miałam pełny pęcherz to ledwo skóry dotykała.Widać na pewno lepiej, bo rzeczywiście pęcherz daje wielką czarną plamę na ekranie. Ale tu raczej chodzi o pozycję macicy przy wprowadzaniu transferu...
Podziel się: