Kurcze nie myślałambym negatywnie na Twoim miejscu, bo wcześnie beta zrobiona . Trzymam kciuki i głowa do góry. Daj koniecznie znaćHej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj betę 3 dniowego zarodka po transferze 10.11. Progesteron 31, beta >2. Czekam na odpowiedź kliniki co dalej. Pozamiatane?
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.
To czekanie najgorsze.Jeja ja mam bete w piątek za tydzień (24) i już sobie miejsca nie mogę znaleźć... Dziś jakieś myśli o niepowodzeniu itd już głowa pełna myśli, a gdzie jeszcze tydzień
Jakieś u Was sygnały, objawy coś się pojawiło?
Trzymam mocno kciuki
U mnie objawów brak. Kompletna cisza
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.
Kurcze nie znam się bo nigdy nie robiłam testów. Zawsze beta. Może jeszcze jest nadzieja... a jeśli faktycznie nie, to dobrze ze macie dalszy plan i będziecie działać5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Taaaak, dzięki taką odpowiedz dostałam z kliniki. Progesteron super, kolejna beta w środę, będzie jasnoscKurcze nie myślałambym negatywnie na Twoim miejscu, bo wcześnie beta zrobiona . Trzymam kciuki i głowa do góry. Daj koniecznie znać
Mi przy pierwszej ciąży (drugi transfer) pozytywny sikaniec wyszedł 9 dnia, kreska była bardzo bladzieńka.5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nelka85
Fanka BB :)
Mi córka 9go dnia wyszła na teście z 2 grubymi kreskami. Wiem że to co innego.Mi przy pierwszej ciąży (drugi transfer) pozytywny sikaniec wyszedł 9 dnia, kreska była bardzo bladzieńka.
Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.
Ja niby coś tam jakies objawy były, ale żeby czuć, że jest pozytywnie to jakoś mniej... Ojj nic tylko czekać i jakoś sobie czas zajmować. Aby wszystko zakończyło się pozytywnie
reklama
9.11 miałam transfer dwóch 5ciodniwoych mrozakow. Beta w poniedziałek.Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?
Ja niby coś tam jakies objawy były, ale żeby czuć, że jest pozytywnie to jakoś mniej... Ojj nic tylko czekać i jakoś sobie czas zajmować. Aby wszystko zakończyło się pozytywnie
Podziel się: