Ruda08
Fanka BB :)
Nie wysyłam zdjęcia, żeby Ci nie robić przykrościO jezu , mam ślinotok . U mnie wjedzie dziś ale z sowy
Ale nie ukrywam, że wciągam znowu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wysyłam zdjęcia, żeby Ci nie robić przykrościO jezu , mam ślinotok . U mnie wjedzie dziś ale z sowy
Piekna dziś wasze świętoDziękuję Mój mały wojownik już ma 11 mcod paru dni zaczęła raczkowaćjestem z niej taka dumna
Pozdrawiam cioteczkiZobacz załącznik 1586082
Kiedy robisz bete?jak 5dniowy zarodek to 6dpt juz powinna byc pozytywnaHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @ , co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.
Dopiero w piątek (24) . 5 dniowy. Myślę o sikańcu ale nie zawsze wychodzą. Za pierwszym udanym razem bladzieńka druga kreska wyszła dopiero 9 dnia.Kiedy robisz bete?jak 5dniowy zarodek to 6dpt juz powinna byc pozytywna
O to dlugo ja bym zrobila jutro bete, bo juz na pewno wyjdzie czy jest ciaza czy nieDopiero w piątek (24) . 5 dniowy. Myślę o sikańcu ale nie zawsze wychodzą. Za pierwszym udanym razem bladzieńka druga kreska wyszła dopiero 9 dnia.
6dpt to dość wcześnie. Rozumiem doskonale, mi tez ciężko utrzymać pozytywne myślenie. Testy białe (9dpt 3 dniowy zarodek). Trzymam kciukiHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @ , co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.
nie nastawiaj się na nic. Pamietaj, że objawy przedmiesiączkowe są wywoływane przez hormony, w tym progesteron, który teraz przyjmujesz. Objawy hormonalne o niczym więc nie swiadczą - są sztucznie wywołane lekami, które przyjmujesz po prostuHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @ , co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.
Do piątku na bete to rzeczywiście długo planujesz czekać jutro już masz 7dpt a przy 5 dniowym juz powinna wyjść ... u mnie była 44,63 właśnie w tym dniu. Mocno 3 mam kciuki za Twój spokój i powodzenieHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @ , co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.