Ruda08
Fanka BB :)
Wiesz co mi się chłodzi w lodówce ?O nie , teraz chce karpatkeee .... niech to będzie plan na jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co mi się chłodzi w lodówce ?O nie , teraz chce karpatkeee .... niech to będzie plan na jutro
Ja miałam z nim tylko krótka styczność i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. W invi super dr Raw.ski i
Nam się skończyły nasze zarodki i adoptowaliśmy 2, bo nie chciałam kolejnej punkcji. I ten zarodek jest właśnie adoptowanyNutka, a mogę wiedzieć ile zarodków z tej stymulacji miałaś że transfer z 6doby 4bb? Nie miałam 5dobowych? Czy to był jedyny? Ja mam tylko jedną właśnie taką...❤
Aaa ok, już kojarzę Twoją historię...❤ dzięki za odpowiedź i trzymam kciuki za dalszy ciąg...Nam się skończyły nasze zarodki i adoptowaliśmy 2, bo nie chciałam kolejnej punkcji. I ten zarodek jest właśnie adoptowany
A transferowany miałaś 1 czy 2?Nam się skończyły nasze zarodki i adoptowaliśmy 2, bo nie chciałam kolejnej punkcji. I ten zarodek jest właśnie adoptowany
jeden. Mój lekarz chce uniknąc ciąży bliźniaczej szczególnie, że bez probemu zachodzę w ciąże i podaje mi tylko po jednymA transferowany miałaś 1 czy 2?
Śliczna jest kiedy to minęło ściskam najmocniejDziękuję Mój mały wojownik już ma 11 mcod paru dni zaczęła raczkowaćjestem z niej taka dumna
Pozdrawiam cioteczkiZobacz załącznik 1586082
O jezu , mam ślinotok . U mnie wjedzie dziś ale z sowyWiesz co mi się chłodzi w lodówce ?