reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny melduje, że u mnie białe testy i plamienie oznaczało niepowodzenie. Beta poniżej 2,3. Już dzisiaj się tego spodziewałam. Trzeba próbować dalej. U mnie nie było żadnej innej komórki przy moim AMH 0,08, wiec cała zabawę zaczynamy od początku. Wszystkie inne wyniki podstawowe typu fsh w normie, nasienie bardzo dobre. Ciekawe dlaczego nie zadziałało, ale to może lekarz na to odpowie. Może to endometrium jakieś do dupy, nie wiem. Na pewno nie podejdę do następnej próby bez głębszej diagnostyki:/

Nutka, a mogę wiedzieć ile zarodków z tej stymulacji miałaś że transfer z 6doby 4bb? Nie miałam 5dobowych? Czy to był jedyny? Ja mam tylko jedną właśnie taką...❤
Nam się skończyły nasze zarodki i adoptowaliśmy 2, bo nie chciałam kolejnej punkcji. I ten zarodek jest właśnie adoptowany

reklama
Do góry