reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.
5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.

Jeja ja mam bete w piątek za tydzień (24) i już sobie miejsca nie mogę znaleźć... Dziś jakieś myśli o niepowodzeniu itd 😐 już głowa pełna myśli, a gdzie jeszcze tydzień 🙈
Jakieś u Was sygnały, objawy coś się pojawiło?
Trzymam mocno kciuki 🤞 🍀
To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza 🤷‍♀️
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.

5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.
Kurcze nie znam się bo nigdy nie robiłam testów. Zawsze beta. Może jeszcze jest nadzieja...🍀 a jeśli faktycznie nie, to dobrze ze macie dalszy plan i będziecie działać 💪

Dziewczyny bardzo wam dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Mam nadzieję, że macie rację i tej Jeden zarodek okaże się tym na który tyle czekam. Trzymam mocno kciuki za was wszystkie i cieszę się waszym szczęściem.

To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza 🤷‍♀️
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.
Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?
Ja niby coś tam jakies objawy były, ale żeby czuć, że jest pozytywnie to jakoś mniej... Ojj nic tylko czekać i jakoś sobie czas zajmować. Aby wszystko zakończyło się pozytywnie 😉

reklama
Do góry