reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.
5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.

Jeja ja mam bete w piątek za tydzień (24) i już sobie miejsca nie mogę znaleźć... Dziś jakieś myśli o niepowodzeniu itd 😐 już głowa pełna myśli, a gdzie jeszcze tydzień 🙈
Jakieś u Was sygnały, objawy coś się pojawiło?
Trzymam mocno kciuki 🤞 🍀
To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza 🤷‍♀️
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.

5 dniowy zarodek. Transfer 8 dni temu a rano na patyku (10) biel.
Nie widzę szans na pozytywną betę w poniedziałek.
Mamy jeszcze 1 zarodek (też 3AA). Może okaże się szczęśliwym.
Kurcze nie znam się bo nigdy nie robiłam testów. Zawsze beta. Może jeszcze jest nadzieja...🍀 a jeśli faktycznie nie, to dobrze ze macie dalszy plan i będziecie działać 💪

Dziewczyny bardzo wam dziękuję za słowa otuchy i wsparcia. Mam nadzieję, że macie rację i tej Jeden zarodek okaże się tym na który tyle czekam. Trzymam mocno kciuki za was wszystkie i cieszę się waszym szczęściem.

To czekanie najgorsze.
U mnie objawów brak. Kompletna cisza 🤷‍♀️
Również trzymam kciuki! Oby wszystkim po kolei się tu udawało.
Kiedy miałaś transfer i kiedy będzie beta?
Ja niby coś tam jakies objawy były, ale żeby czuć, że jest pozytywnie to jakoś mniej... Ojj nic tylko czekać i jakoś sobie czas zajmować. Aby wszystko zakończyło się pozytywnie 😉

reklama
Do góry