reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej, po heparynie to normalne, miałam tak samo po clexane. Mam pytanie jakie dawki progesteronu bierzesz (besisns ile mg? i cyclogest). Ty miałaś na sztucznym cyklu transfer prawda? Encorton też brałaś/bierzesz?
tak, na sztucznym. Besins 100mg 4xdziennie i cyclogest 400mg 3xdziennie. Encortonu nigdy nie brałam

reklama
Hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj betę 3 dniowego zarodka po transferze 10.11. Progesteron 31, beta >2. Czekam na odpowiedź kliniki co dalej. Pozamiatane?

Myślę, że nie ma co w ogóle porównywać bo każdy organizm jest inny. Każdy reaguje inaczej.
Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.

@Marta3130 dziś światowy dzień wcześniaka buziaki dla Twojej Iskierki ❤️❤️❤️
Dziękuję 😀Mój mały wojownik już ma 11 mc😀od paru dni zaczęła raczkować😀jestem z niej taka dumna😀
Pozdrawiam cioteczki🥰 IMG_20231105_103451517.jpg

reklama
Nelka 85 jak tam dajesz radę? Mnie już nosi i przebieram nogami. Z jednej strony chciałabym już poniedziałek i iść na betę, a z drugiej wole żyć nadzieją niz zobaczyć że i tym razem nic z tego.
Jeja ja mam bete w piątek za tydzień (24) i już sobie miejsca nie mogę znaleźć... Dziś jakieś myśli o niepowodzeniu itd 😐 już głowa pełna myśli, a gdzie jeszcze tydzień 🙈
Jakieś u Was sygnały, objawy coś się pojawiło?
Trzymam mocno kciuki 🤞 🍀

Do góry