Coffe18
Fanka BB :)
No pewnie Piekna kreska !Chyba mogę się troszkę cieszyć ?
Leć na betę
Który dziś dzień po transferze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie Piekna kreska !Chyba mogę się troszkę cieszyć ?
Właśnie odebrałam wynik. 7 dzien po transferze. Beta 107No pewnie Piekna kreska !
Leć na betę
Który dziś dzień po transferze ?
Właśnie odebrałam wynik. 7 dzien po transferze. Beta 107
Byłam pewna że się nie udało. Dzień po transferze zaczęły mnie boleć piersi(zawsze przed okresem mnie bola). I w sumie od niedzieli brzuch mam taki okresowy. A tu taki cud pierwszy raz widzę pozytywny test ciążowyNo jest pięknie gratulacje
bo objawy ciąży i okresu są takie sameByłam pewna że się nie udało. Dzień po transferze zaczęły mnie boleć piersi(zawsze przed okresem mnie bola). I w sumie od niedzieli brzuch mam taki okresowy. A tu taki cud pierwszy raz widzę pozytywny test ciążowy
Miałaś podane 2 kropki ? beta jest ogromnaWłaśnie odebrałam wynik. 7 dzien po transferze. Beta 107
Super, gratulacje u mnie wczoraj 11 dpt beta 870Moje maleństwo
Dziś 9dpt .
W piątek 6dpt Beta 36 , prog 23
Cudowny wysyp pozytywnych betSuper, gratulacje u mnie wczoraj 11 dpt beta 870
Dokładnie oby wszystko pomyślnie się zakończyłoCudowny wysyp pozytywnych bet
Wielkie gratulacje !
Chwilo trwaj
Dokładnie oby wszystko pomyślnie się zakończyło