reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej;) moze chcialby ktos zamienic sie wizyta u docenta Paśnika - z koncowki kwietnia na druga polowe roku tak mysle pazdziernik-grudzien tego roku. Moze bylby ktos zainteresowany - wiecej info na priv;)

Dokładnie ✊🏻
To była twoja pierwsza Beta ? Robilas wcześniej ? Jak przyrost ?
Jak się ogólnie czujesz ? U mnie niestety wszystko w gardle rośnie 😜
Tak pierwsza, i chyba ostatnia, nie robię i nie robilam tez sikańców 🙈 w czwartek mogłabym zrobić ale to w innym laboratorium a czytałam, że wyniki wychodzą różne i raczej odpuszczę. W ogole mam wysoki ten wynik i chyba wychodzę aż poza tą tabele która tu kiedyś ktoś zamieścił .
W sumie czuje się normalnie , mówisz, że to już mdłości? 😅😉

Tak pierwsza, i chyba ostatnia, nie robię i nie robilam tez sikańców 🙈 w czwartek mogłabym zrobić ale to w innym laboratorium a czytałam, że wyniki wychodzą różne i raczej odpuszczę. W ogole mam wysoki ten wynik i chyba wychodzę aż poza tą tabele która tu kiedyś ktoś zamieścił .
W sumie czuje się normalnie , mówisz, że to już mdłości? 😅😉
Zdrowe podejście 💪
Ciesz się ze masz porządną betę 💪 nie ma co się doszukiwać 💪♥️
Dzieciątko porządnie się wkopało i rośnie ♥️
Dziewczyny pisały ze jak duża Beta to na dziewczynkę 😜😍

Mnie w każdej ciąży dość szybko mdłości łapały ale i pięknie odpuszczały ok 13-14 tyg( w tej jednej donoszonej )

Życzę Ci jednak żebyś nie musiała się z nimi męczyć 💪✊🏻

Zdrowe podejście 💪
Ciesz się ze masz porządną betę 💪 nie ma co się doszukiwać 💪♥️
Dzieciątko porządnie się wkopało i rośnie ♥️
Dziewczyny pisały ze jak duża Beta to na dziewczynkę 😜😍

Mnie w każdej ciąży dość szybko mdłości łapały ale i pięknie odpuszczały ok 13-14 tyg( w tej jednej donoszonej )

Życzę Ci jednak żebyś nie musiała się z nimi męczyć 💪✊🏻
Racja 😄
Tak obydwie będziemy miały dziewczynkę że względu na tą różowa sukienkę to juz ustalone😉❤️
A wiadomo najważniejsze żeby wszystko było dobrze, niech jest co chce😉 💪❤️
Też Ci życzę minimalnych dolegliwości , teraz zekamy cierpliwie na serduszko😅😉
Mi pierwsza ciążą udała się bez mdłości i jakichś wiekszych dolegliwości, mam nadzieję że teraz tez tak będzie🙏

reklama
Do góry