MamaAniola
Fanka BB :)
Dziewczyny, ile tu pozytywnych bet Bardzo się cieszę! Oby każdy początek wiosny był taki piekny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm też byłoby superMoże się podzielił ?
To czekamyHmm też byłoby super
Tak ja miałam powyżej tysiąca w pierwszej ciąży i też synuśZ ta dużą betą to różnie bywa ja miałam blastke 5dniową i bety- 8dpt 150, 10dpt 463, a 12dpt 1163 i jest synek
Trzymam kciuki za wymarzonego synusia owinie sobie mamusie wokół palca, tak to już jest z synkami, polecam!Nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka, najzabawniejsze jest zdrowie
Sama chciałbym chłopaka ale wiadomo, co będzie będziemy kochać całym sercem
Wcześniej też myślałam, że będzie syn, a mam 2,5 letnią córkę
Także muszę się @Karpatka89 zapytać co tam we mnie siedzi
Jak dla mnie jest ok . Ja po transferze świętowałam z tym TSH... Codziennie miałam praktycznie wizytę u endokrynologa . ( W sumie byłam u trzech bo nie wierzyłam jednemu ) i każdy mówił to samo . Najważniejsze jest ft3 , ft4 , anty tpo i anty tg i trab. Były w normie .Hej jestem dwa dni przed transferem progesteron mam 23,60 to dobry czy za niski A tsh mam 1,488 czy wyniki są okej czy powinnam zwiększyć eutyrox i progesteron
Najważniejsze zdrówkoTrzymam kciuki za wymarzonego synusia owinie sobie mamusie wokół palca, tak to już jest z synkami, polecam!
Np dziś się maluje, a Kubuś mówi do mnie: „mamusia, jesteś piękna” czasem myśle na co mi mąż jak mam synka