reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka, najzabawniejsze jest zdrowie ♥️
Sama chciałbym chłopaka ale wiadomo, co będzie będziemy kochać całym sercem ❤️

Wcześniej też myślałam, że będzie syn, a mam 2,5 letnią córkę 🤪
Także muszę się @Karpatka89 zapytać co tam we mnie siedzi 😁🤭

Nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka, najzabawniejsze jest zdrowie ♥️
Sama chciałbym chłopaka ale wiadomo, co będzie będziemy kochać całym sercem ❤️

Wcześniej też myślałam, że będzie syn, a mam 2,5 letnią córkę 🤪
Także muszę się @Karpatka89 zapytać co tam we mnie siedzi 😁🤭
Trzymam kciuki za wymarzonego synusia ✊ 😜 owinie sobie mamusie wokół palca, tak to już jest z synkami, polecam!
Np dziś się maluje, a Kubuś mówi do mnie: „mamusia, jesteś piękna” 🥺 czasem myśle na co mi mąż jak mam synka 😅

Hej jestem dwa dni przed transferem progesteron mam 23,60 to dobry czy za niski A tsh mam 1,488 czy wyniki są okej czy powinnam zwiększyć eutyrox i progesteron

Hej jestem dwa dni przed transferem progesteron mam 23,60 to dobry czy za niski A tsh mam 1,488 czy wyniki są okej czy powinnam zwiększyć eutyrox i progesteron
Jak dla mnie jest ok . Ja po transferze świętowałam z tym TSH... Codziennie miałam praktycznie wizytę u endokrynologa . ( W sumie byłam u trzech bo nie wierzyłam jednemu ) i każdy mówił to samo . Najważniejsze jest ft3 , ft4 , anty tpo i anty tg i trab. Były w normie .

reklama
Trzymam kciuki za wymarzonego synusia ✊ 😜 owinie sobie mamusie wokół palca, tak to już jest z synkami, polecam!
Np dziś się maluje, a Kubuś mówi do mnie: „mamusia, jesteś piękna” 🥺 czasem myśle na co mi mąż jak mam synka 😅
Najważniejsze zdrówko ❤️

A Ty to masz agenta 😂 moja jeszcze nie mówi takich tekstów. Tak czy inaczej to córeczka tatusia 🤷🏼‍♀️🤪. Także taki tekst to pewnie nie dla mnie 😁

Do góry