reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku 😍
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka ❤️
Spokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie 💪✊🏻
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100💪
Trzymam za Was kciuki ✊🏻

Jak na spowiedzi 😂😂😂
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …

Betę zrobię jeszcze raz 😉
Myśle ze w czwartek 🥰
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy 🤭
Też tak uważam, nie ma co grzebać ☺️ ja idę pierwszy raz na usg w 35 dc ale 3 dniowca, także tak samo ☺️

a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?
31.03 ;)
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować 🤯.
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ? ☺️

Ostatnia edycja:
Spokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie 💪✊🏻
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100💪
Trzymam za Was kciuki ✊🏻
no chętnie już bym poszła ale niestety tu w de wcześniej nie robią także muszę poczekać do czwartku
Dzięki ze słowa otuchy bo juz wariuje 🙈😅

Dziewczyny, lekarz zlecil historoskopię przed in vitro. Jak u Was było po tym zabiegu, zakładając, że będzie wszystko ok to musiałyście odczekać jakiś czas po zabiegu do przystąpienia czy w zasadzie w kolejnym cyklu mogłyście podchodzić ?

ja miałam mieć do całej procedury 2,5. Przed transferem nie sprawdzali - miałam sztuczny cykl czyli estrofem, transfer udany i od pozytywnego testy miałam zwiększyć dawke leku. Także normalnie brałam 125mg a po tescie 150mg. Zaznaczam nie badali mi tsh przed transferem.
A co lekarz, czy klinika to inne obyczaje.

reklama
31.03 ;)
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować 🤯.
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ? ☺️
Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...

Do góry