No w sumie nie mamy tego wykluczone.a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?
reklama
a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?Piękny wynik
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ?
Coffe18
Fanka BB :)
Spokojnie możesz isc już na betę …no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka
Tylko ona prawdę Ci powie
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100
Trzymam za Was kciuki
Ruda08
Też tak uważam, nie ma co grzebać ja idę pierwszy raz na usg w 35 dc ale 3 dniowca, także tak samoJak na spowiedzi
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …
Betę zrobię jeszcze raz
Myśle ze w czwartek
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy
Ruda08
31.03a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować .
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ?
Ostatnia edycja:
no chętnie już bym poszła ale niestety tu w de wcześniej nie robią także muszę poczekać do czwartkuSpokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100
Trzymam za Was kciuki
Dzięki ze słowa otuchy bo juz wariuje
Joaaanna33
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, lekarz zlecil historoskopię przed in vitro. Jak u Was było po tym zabiegu, zakładając, że będzie wszystko ok to musiałyście odczekać jakiś czas po zabiegu do przystąpienia czy w zasadzie w kolejnym cyklu mogłyście podchodzić ?
kostka123
A co lekarz, czy klinika to inne obyczaje.ja miałam mieć do całej procedury 2,5. Przed transferem nie sprawdzali - miałam sztuczny cykl czyli estrofem, transfer udany i od pozytywnego testy miałam zwiększyć dawke leku. Także normalnie brałam 125mg a po tescie 150mg. Zaznaczam nie badali mi tsh przed transferem.
kostka123
DziękiDobry
reklama
Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...31.03
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować .
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ?
Podziel się: