reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku 😍
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka ❤️
Spokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie 💪✊🏻
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100💪
Trzymam za Was kciuki ✊🏻

Jak na spowiedzi 😂😂😂
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …

Betę zrobię jeszcze raz 😉
Myśle ze w czwartek 🥰
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy 🤭
Też tak uważam, nie ma co grzebać ☺️ ja idę pierwszy raz na usg w 35 dc ale 3 dniowca, także tak samo ☺️

a Ty Kiedy masz jakąś wizytę? jak się czujesz?
31.03 ;)
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować 🤯.
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ? ☺️

Ostatnia edycja:
Spokojnie możesz isc już na betę …
Tylko ona prawdę Ci powie 💪✊🏻
Nie raz , nie dwa były już tu przypadki ze test bielusienki a Beta powyżej 100💪
Trzymam za Was kciuki ✊🏻
no chętnie już bym poszła ale niestety tu w de wcześniej nie robią także muszę poczekać do czwartku
Dzięki ze słowa otuchy bo juz wariuje 🙈😅

Dziewczyny, lekarz zlecil historoskopię przed in vitro. Jak u Was było po tym zabiegu, zakładając, że będzie wszystko ok to musiałyście odczekać jakiś czas po zabiegu do przystąpienia czy w zasadzie w kolejnym cyklu mogłyście podchodzić ?

ja miałam mieć do całej procedury 2,5. Przed transferem nie sprawdzali - miałam sztuczny cykl czyli estrofem, transfer udany i od pozytywnego testy miałam zwiększyć dawke leku. Także normalnie brałam 125mg a po tescie 150mg. Zaznaczam nie badali mi tsh przed transferem.
A co lekarz, czy klinika to inne obyczaje.

reklama
31.03 ;)
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować 🤯.
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ? ☺️
Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...

Do góry