Ruda08
Fanka BB :)
Już ?!Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...
No, na prawdę jak szalony
Konkretną datę proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już ?!Ja teraz to juz połówkowe, za jakieś 2 tyg. Czas leci jak oszalały...
Ja mialam włączony antybiotyk (ukrytybstan zapalny) i po przeleczeniu od razu transfer. Z tego co wiem to lepiej zrobić go jak najszybciej, wtedy dziala to jak scratching endometriumDziewczyny, lekarz zlecil historoskopię przed in vitro. Jak u Was było po tym zabiegu, zakładając, że będzie wszystko ok to musiałyście odczekać jakiś czas po zabiegu do przystąpienia czy w zasadzie w kolejnym cyklu mogłyście podchodzić ?
@Coffe18Ja też tam myśle
Ja mam leniwca czyli chłopaka, a moja mała sprinterka biega po mieszkaniu
Awwww@Coffe18
U mnie to samo tylko jeszcze nie biega wysoka beta od samego początku i jest silna zdrowa dziewczynka nic się nie martw będzie dobrze „mocno się kropka/ek wgryzł”
Moja kochana ❤Aaaaaaa to sie dzieje Kochana ty wiesz że ja zawsze , za Ciebie , za kropka , za was trzymam mocno kciuki i się modlę że kibicuje Ci / wam jak nikomu innemu
Już się nie mogę doczekać wieści z USG będzie pięknie , musi !! Mocno w to wierzę
Loveeeee
Brązowe plamienia na wkładce miałam prawie przez cały 1 trymestr więc się nie stresuj. Staraj się dużo leżeć i brać wszystkie leki a będzie dobrze31.03
Dobrze, ciągnie, czasami poboli jak na okres. Zdążają się brązowe plamienia co mi skutecznie humor psują. Iiii cycki chcą mi eksplodować .
Ale ogólnie to jest dobrze i jestem spokojna. A jak u Ciebie ? Kiedy pogląd maluszka ?
Wiem, wiem mam za sobą ciąże z krwiakiemBrązowe plamienia na wkładce miałam prawie przez cały 1 trymestr więc się nie stresuj. Staraj się dużo leżeć i brać wszystkie leki a będzie dobrze
Chyba mogę się troszkę cieszyć ?