reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kibicuje z całego serca każdej z Was. Przeszłam teraz na inne forum ale tego nigdy nie opuszczę. Z Wami jest jak z rodziną. Nie raz podnosiliście mnie na duchu, jesteście drugie po mężu, którym wszystko mówię od A do Z. Rodzina wie tylko tyle ile powinna.
Pamiętajcie, że trzeba wierzyć, robić wszystko i się nie poddawać. Nie raz dostałam kopa od Was jak chciałam się poddać. Jestem tez po poronieniu. Tutaj znalazłam zrozumienie i wsparcie. Ilość rad nieoceniona.

I tak jak napisała @Będęwkoncumama! Zapisujecie się do kalendarza, będziemy trzymać kciuki.

Ja byłam dzisiaj na wizycie, 26+0, pozdrawiamy z Matyldą i szczerze trzymamy kciuki 🥰
Cudownosci malutkie 😍😍

reklama
Ja mam z wyników na trombofilie zalecony ale już od jakiegoś czasu ginekolodzy dają zapobiegawczo go . Moja siostra , bratowa , szwagierka czy koleżanka miały od ginekologa . Dodam że ciążę bezproblemowe
Ja mialam caly pakiet robiony te białka i geny i nic mi nie wyszło, nikt mi nic nie mówił o acardzie ? Dlatego że nie mam wskazań?

Ja mialam caly pakiet robiony te białka i geny i nic mi nie wyszło, nikt mi nic nie mówił o acardzie ? Dlatego że nie mam wskazań?
Jak nic Ci nie wyszlo to myśle ze nie ma takiej potrzeby dodatkowo się faszerować . Wiem ze czasem lekarze dają zapobiegawczo acard albo heparyne po kilku poronieniach .
Ja miałam teraz taki zestaw ( wyszly mi 2 mutacje ) i puste jajo 🤷🏻‍♀️ .

A co ma robić intralipid? To są te wlewy? Czy ktoś się orientuje ile tego trzba ewentualnie brać i jaki to koszt?
Tak jakieś wlewy, nie orientowałam się co i jak bo i badań nie robiłam i narazie zostawiłam to czasowi wszystko, w inviccie pewnie 1000 do góry jak wszystko .... Ale zmieniam klinikę w następnym roku to nie wiem jak będę prowadzona jeszcze, narazie nie zabieramy trzeciego jeszcze

Tak jakieś wlewy, nie orientowałam się co i jak bo i badań nie robiłam i narazie zostawiłam to czasowi wszystko, w inviccie pewnie 1000 do góry jak wszystko .... Ale zmieniam klinikę w następnym roku to nie wiem jak będę prowadzona jeszcze, narazie nie zabieramy trzeciego jeszcze
No ja już zmieniłam. Zrobiłam biopsję endometrium ale z tego wszystkiego co przebadałam, nie ma odpowiedzi, dlaczego nie wyszło :/ Jestem w kropce. Dziś mam 6 dzień stymulacji i nadal nic nie wiem.

reklama
ja acard dopiero po kolejnym trzecim chyba juz przerwanym podejciu do transferu dostałam
najpierw chciał lekarz na naturalnym cyklu nie wyszlo drugim naturalnym cyklu ale z lametta tez nie wyszlo na trzecm i sztucznym cyklu z estrofemem wyszly mi chyba po estrofemie czary w didimerach przy normie do 500 mi wyszlo ponad 700 wiec lekarz tez przerwal podejscie i dopiero po nim po powtorzeniu didimerow po 10 dniach lekarz po mojej sugesti zasugerował acard zobaczymy co z tego wyjdzie badania na trombofile mam zrobione wyszła mi tylko mutacja mthfr

Do góry