Ja magnez brałam już dzień przed transferem. Doc Paśnik zlecił mi acard od 5 dnia przed transferem chyba, ale lekarz prowadzący powiedział, że absolutnie nie - dopiero po transferze, bo podczas transferu można przerwać jakieś naczynie i krwotok gotowyPrzyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*
Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*
A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja brałam od dnia transferu 3x2 i do dziś tak bioręPrzyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*
Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*
A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.
Też brałam na własną rękę i tylko w przy tym ostatnim transferze
Acard bralas 3×2 od dnia transferu?Ja brałam od dnia transferu 3x2 i do dziś tak biorę
Też brałam na własną rękę i tylko w przy tym ostatnim transferze
A jak stosowałaś magnez dokładnie i w jakiej dawce był ?
Kaasiek_96
.
JestemMama!
Acard raz na wieczór a magnez 3x2 i kupuje ten asmag forteAcard bralas 3×2 od dnia transferu?
A jak stosowałaś magnez dokładnie i w jakiej dawce był ?
Serduszkowelove
Dziewczynki, może głupie pytanie, ale powiedzcie mi na co ten acard jest już tyle czytam Waszych wpisów, kiedy jest to zalecone ? Chodzi o trombofilie ?
JestemMama!
Ja mam z wyników na trombofilie zalecony ale już od jakiegoś czasu ginekolodzy dają zapobiegawczo go . Moja siostra , bratowa , szwagierka czy koleżanka miały od ginekologa . Dodam że ciążę bezproblemoweDziewczynki, może głupie pytanie, ale powiedzcie mi na co ten acard jest już tyle czytam Waszych wpisów, kiedy jest to zalecone ? Chodzi o trombofilie ?
Kwas acetylosalicylowy. Ma rozrzedzić krew.Dziewczynki, może głupie pytanie, ale powiedzcie mi na co ten acard jest już tyle czytam Waszych wpisów, kiedy jest to zalecone ? Chodzi o trombofilie ?
reklama
Kibicuje z całego serca każdej z Was. Przeszłam teraz na inne forum ale tego nigdy nie opuszczę. Z Wami jest jak z rodziną. Nie raz podnosiliście mnie na duchu, jesteście drugie po mężu, którym wszystko mówię od A do Z. Rodzina wie tylko tyle ile powinna.Dziś pustka w kalendarzu ostatnio ogólnie on jakoś pusty bywa ,
Dziewczyny wychodźcie z za krzaków! Pamiętajcie że razem raźniej
Dopisujcie się do kalendarza
Cudownej środy
Pamiętajcie, że trzeba wierzyć, robić wszystko i się nie poddawać. Nie raz dostałam kopa od Was jak chciałam się poddać. Jestem tez po poronieniu. Tutaj znalazłam zrozumienie i wsparcie. Ilość rad nieoceniona.
I tak jak napisała @Będęwkoncumama! Zapisujecie się do kalendarza, będziemy trzymać kciuki.
Ja byłam dzisiaj na wizycie, 26+0, pozdrawiamy z Matyldą i szczerze trzymamy kciuki
Załączniki
Podziel się: