reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*

Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*

A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.
Ja magnez brałam już dzień przed transferem. Doc Paśnik zlecił mi acard od 5 dnia przed transferem chyba, ale lekarz prowadzący powiedział, że absolutnie nie - dopiero po transferze, bo podczas transferu można przerwać jakieś naczynie i krwotok gotowy

reklama
Przyjmij Kochanie prawdę do siebie ;* Dajesz nam siłę oraz wiarę, że każdej się uda tylko nie zawsze od razu. Czasem trzeba więcej wyczekać, wycierpieć, przelać masę słonych łez ale jak widać warto ;*

Uwielbiam ciebie i twoje rady. ;*

A propo rad od kiedy zaczynałyście brać magnez (i w jakiś ilościach) przed transferem bo mam w planach na własną rękę brać oraz acard ja mam zapisane że akard od potwierdzenia ciąży na usg.
Ja brałam od dnia transferu 3x2 i do dziś tak biorę ❤️
Też brałam na własną rękę i tylko w przy tym ostatnim transferze 🙈

Dziewczynki, może głupie pytanie, ale powiedzcie mi na co ten acard jest:o już tyle czytam Waszych wpisów, kiedy jest to zalecone ? Chodzi o trombofilie ?
Ja mam z wyników na trombofilie zalecony ale już od jakiegoś czasu ginekolodzy dają zapobiegawczo go . Moja siostra , bratowa , szwagierka czy koleżanka miały od ginekologa . Dodam że ciążę bezproblemowe

reklama
Dziś pustka w kalendarzu 😔 ostatnio ogólnie on jakoś pusty bywa ,🤷‍♀️

Dziewczyny wychodźcie z za krzaków! Pamiętajcie że razem raźniej ❤️
Dopisujcie się do kalendarza ❤️

Cudownej środy ❤️❤️ ❤️ 😘😘😘
Kibicuje z całego serca każdej z Was. Przeszłam teraz na inne forum ale tego nigdy nie opuszczę. Z Wami jest jak z rodziną. Nie raz podnosiliście mnie na duchu, jesteście drugie po mężu, którym wszystko mówię od A do Z. Rodzina wie tylko tyle ile powinna.
Pamiętajcie, że trzeba wierzyć, robić wszystko i się nie poddawać. Nie raz dostałam kopa od Was jak chciałam się poddać. Jestem tez po poronieniu. Tutaj znalazłam zrozumienie i wsparcie. Ilość rad nieoceniona.

I tak jak napisała @Będęwkoncumama! Zapisujecie się do kalendarza, będziemy trzymać kciuki.

Ja byłam dzisiaj na wizycie, 26+0, pozdrawiamy z Matyldą i szczerze trzymamy kciuki 🥰

Załączniki

• 20221123_133419.jpg
    20221123_133419.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 84
Do góry